UTA Arad

UTA – la Târgoviște fără Vlad și Costin, Roman ar putea debuta





În această dimineață, delegația „textilistă” a plecat spre Cetatea Chindiei, acolo unde, mâine, are „duel” de podium cu Chindia. Fiindcă în weekend și-a luat la „masa verde” punctele cu Bihorul, „Bătrâna Doamnă” și-a recuperat jucătorii suspendați, respectiv Polgar și Chindriș („îngalbeniți” la Reșița), dar și pe accidentatul Dumitru Copil.

Toți fac parte din lotul deplasat de stafful tehnic la Târgoviște, alături de Alin Roman, care încă își așteaptă debutul în „alb-roșu”. Acasă au rămas mijlocașii de bandă, Cristian Costin și Michel Vlad. Decizia în privința acestuia din urmă e puțin ciudată, având în vedere că nu a fost folosit în meciul echipei secunde la Chișineu Criș decât 45 de minute, tocmai pentru a fi apt pentru deplasarea lungă din interemediară.

Nici atacantul Adi Petre nu a intrat în calcule, dar asta și pentru că el onorează convocarea la naționala Under 18 a României pentru un stagiu de pregătire de o săptămână la Piatra Neamț și o „dublă” amicală cu Moldova.

Mâine, înainte de meci și Cristian Todea se va alătura echipei. „Secundul” arădenilor este la București, la cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA B plus A. Destinat foştilor jucători profesionişti cu activitate îndelungată (peste 200 jocuri în competiţiile oficiale din România sau din străinătate), cursul girat de UEFA, a adunat la start 27 persoane, admise după analizarea dosarelor depuse la sediul FRF.









8 comentarii

  1. Poate in playoff i se da o sansa si lui Michel ca titular, ar merita; ca joaca tot cate 12 minute pe meci. Daca nu ma insel prima si ultima oara cand a fost titular a fost chiar pe Motorul si a si inscris, nu mai tin minte cu cine.

    0
    0
  2. A inscris. parca cu Valcea,la inceputul partidei. E baiat bun, pacat de fizicul sau cam deficitar. Totusi nu vad rostul sa jucam, in divizia B cu 4-5 juniori, deodata, trebuie lasati sa creasca.( Nu sintem in situatia Resitei). A juca la UTA II nu este o rusine, nici macar la Juniori Elita. Oricum Man,Petre, Tanase, Jorza, Vlad, Costin, Burla, chiar Hlistei si Rus, nu pot -toti odata – sa joace, in prima echipa, cred nici la anul viitor. Nici nu au inca experianta, nici bagajul tehnico-tactic nu este matur. Ei trebuie sa creasca treptat, caci tineretea si dorinta de afirmare sint, desigur, cunoscute, insa intre putinta si dorinta e deosebire. Chiar si Hagi are in echipa sa vreo 5 experimentati, nu merge doar cu tineret, cu parere de rau spun ca si la juniori Elite sint echipe mai bune care au batut UTA, unele chiar la Arad, cu multi dintre ei in teren.

    0
    0
    1. PS Nu stiu, de ce , chiar si eu nu i-am luat in considerare pe Roman si pe Mukarami ( scuzati daca l-am pocit pe japonez). Si ei sint tineri, mai mult sint la UTA cu 100%, si ei sint talentati, si ei merita ,la fel ca si Vlad, Tanase , Jorza , et Co, o sansa. Care pina acum, pentru ei, nu a venit. Chiar am vorbit asta cu Rolly, si se pare ca Roman o va primi, cit de curand.

      0
      0
  3. Mai sunt si altii la uta2 care nu au primit sansa de a evolua la prima echipa gen moza ,petrache,aldan…….si altii dar le va veni si lor rindul in viitor.

    0
    0
  4. Roly e un FRICOS. Nu are curaj sa-i promoveze pe Roman si Murakami!!! Ne-am lamurit dupa 0-3!!! Afara Roly!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button