UTA Arad

Suporterii utiști sună adunarea pentru deplasarea din Podgorie





Sâmbătă, la Pâncota, jucăm un meci pe care trebuie neapărat să-l câștigăm pentru a demonstra că ceea ce s-a întâmplat la Târgoviște a fost un doar un accident, dar și pentru a ne securiza matematic prezența în play off.

Utiștii care vor să facă deplasarea cu autocarul trebuie să se înscrie la unul din numerele de telefon: 0756.321.485 sau 0724.295.140, sau pe pagina de Facebook Suporter Club UTA. Plecarea va fi sâmbătă, 26 martie 2016, la ora 8.00 dimineața, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrierea este obligatorie.









Un comentariu

  1. Sper ca UTA. sa bata la Pancota si la Arad pe Tarlugeni. In play -off lupta pt. promovare va fi una foarte disputata. Mediasul are prima sansa sa termine pe primul loc iar cele dupa locul doi atat in seria 1 cat si in seria 2a, nu cred ca va avea sanse sa promoveze deoarece va juca cu o echipa din liga 1 si le va fi foarte greu. Deci bataia o sa fie pt. locul 1 care va promova direct in liga1. De promovat va fi greu pt. UTA. dar nu imposibil. Chiar daca acesti tineri pornesc cu sansa doua sau a treia, totusi au sansa lor de a lupta pt. promovare.

    0
    0
  2. Hai domnule Nelu terminati cu promovarea ,la cum joaca echipa nu are nici 10 la suta sanse de promovare!In al doilea rand echipa doreste sa se razbune pe pancota pt.infrangerea dela targoviste ? Trebuia sa se razbune pe baia mare pe gaz metan sau pe o echipa de locul1-5 nu pe una de locul 11 sau mai stiu eu ce loc e pancota !Acolo a aratat adevarata valoare in rest vb unuia depe acest site can-can…

    0
    0
  3. Dascale sa sti ca UTA. echipa rea nu are,atat ca deocamdata la echipa sunt multi tineri talentati dar fara experienta.Prima repriza au jucat destul de bine la Targoviste pana la al doilea gol apoi totul s-a rupt. Trebuie sa avem rabdare cu acesti tineri nu sa ii criticam la infinit pt. ca nu se va rezolva nimic. Or sa prinda experienta cu timpul si chiar cu acest meci pierdut cu 3-0.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button