Fotbal judetean

”Infuzie” salvatoare pentru AJF Arad





Cu puțin timp înaintea debutului meciului România – Lituania, la sediul FRF a avut loc ședința Comitetului Executiv. În cadrul acestei ședințe, conform ”Gazetei sportului”, FRF a hotărât ca să se aloce suma de de 25 000 euro AJF -ului Arad pentru a salva asociația arădeană de la faliment.
Contactat telefonic, Adrian Lucaci, președintele AJF Arad a declarat: ”De fapt este vorba de suma de 250 000 lei și nu de 25 000 de euro, bani pe care va trebui să-i rambursăm Federației Române de Fotbal fără dobândă în următorii 7 ani. Acesti 250 000 de lei reprezintă suma de bază pe care trebuie să o plătim ANAF -ului pentru a salva falimentul. Plătind această sumă de bază ( am și făcut acest transfer către ANAF în cursul zilei de astăzi) ,scăpăm de penalizările ulterioare.”
Mai multe amănunte privind această reușită a AJF-ului Arad veți putea afla în ediția de vineri a emisiunii ”Repriza de sport”, la radio Joy FM Arad, începând cu ora 13,05, când alături de Adrian Lucaci va mai fi prezent si antrenorul UTA-ei , Roland Nagy.

Ioan Hamza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button