UTA Arad

„Alb-roșii”, fanii celor de la U. Cluj, Mioveni și Baia Mare în ultima etapă





Chiar dacă nu au stadion şi nici buget pentru prima ligă, utiştii privesc meciurile din play off ca un bun prilej de a face saltul spre primul eşalon fotbalistic al ţării. Pentru ca şansele „roş-albilor” să fie cât mai mari înaintea prime etape din play off, când practic punctele se vor înjumătăţi şi vor fi scăzute rezulatele cu FC Bihor şi FC Caransebeş, staful tehnic al echipei şi-ar dori ca în primele şase locuri ale clasamentului să se situeze „U” Cluj, CS Mioveni şi FCM Baia Mare.

„FC Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea sunt cele mai avantajate în urma anulării punctelor cu cele două formații retrase, așa că le-am prefera pe celelalte trei lângă noi. Până una alta, însă,  vrem să încheiem sezonul regulat cu 51 de puncte, prin rotunjire ar fi 52” , a susținut „secundul” Cristian Todea la conferinţa de presă, organizată miercuri.









Un comentariu

  1. Domnule Nelu, am vazut meciul ,campionatul romanesc este o rusine pt. intreaga tarà sa nu uitam ca fcsb e condusa de doi infractori si in fruntea frf la fel sant oameni corupti (aceiasi marie dar cu alta palarie) exact asa e si nivelul ligii a doua ,rezultate facute prin birouri , eu cred ca se stie cine va promova in Liga 1 ,teatrul de abeea acum va incepe ,arbitrii mituiti , rezultate dubioase etc. Mai mult ca sigur echipa avantajata va fi Gazul ,UTA nu are nici o sansà !

    0
    0
  2. Atenție la Brașov! După anularea rezultatelor cu Bihor și Caransebeș,cu care ei au făcut doar un punct în tur, Brașovul urcă lângă noi!

    0
    0
  3. Bineanteles ca Gazul Metan Medias are prima sansa la ocuparea primului loc in play-off. UTA. noastra ,daca va avea sanse la locul doi . Greu de anticipat pt. ca va fi o lupta crancena si mai stiu eu ce arbitaje dubioase o sa fie.Oricum pt. UTA. o sa fie foarte ,foarte greu pt. ca are jucatori majoritatea tineri talentati dar fara experienta ,fata de celelalte echipe cu jucatori care au meciuri in picioare de liga1. Ma bucur ca UTA. sa calificat in play-off ,restul vom vedea ce va fi .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button