SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Mobilizare generală sub Tâmpa înainte de vizita Pîncotei: „Astfel de meciuri se joacă într-o presiune fantastică”





De la agonie la extaz, aşa se poate spune că au trăit braşovenii în această primăvară. Mai întâi au fost ameninţaţi cu falimentul, punându-se în discuţie chiar neprezentarea la primul mei oficial al anului, cel cu UTA, la Arad. Lucrurile s-au îndreptat pe parcurs, iar acum oficialii clubului de sub Tâmpa au depus dosarul pentru licenţiere în prima ligă. Și asta chiar dacă FC Braşov nu este încă matematic în play off!  Stegarii au adunat puncte cu ajutorul cărora au urcat pe locul 6. Acum, doar de ei, mai precis de rezultatul partidei cu Şoimii Pîncota, depinde accederea în play-off. „Stegarii” au nevoie de victorie şi atunci pot visa cu adevărat la promovare.

„Pîncotanii, probabil motivați de alte echipe”

Pentru a mai detensiona atmosfera înaintea disputei, antrenorul Adrian Szabo şi-a dus jucătorii miercuri la Paradisul Acvatic, pentru refacere. „Este cel mai important meci pentru FC Braşov. „Meciul cu Şoimii Pîncota este cel mai important joc din istoria echipei, pentru că de accederea în play-off depinde soarta clubului. Niciodată pînă acum nu s-a pus problema de dispariţie a clubului. Aceşti jucători ai Braşovului sînt acum într-o <<sferă>> care se rostogoleşte şi aduce rezultate. Aş dori ca această rostogolire să continue şi să obţinem victoria şi la meciul cu Pîncota. Vom căuta să menţinem şi să utilizăm la maxim acest fenomen care s-a produs în jurul echipei avînd în vedere situaţia clubului. Ne dorim foarte mult să ajungem în play-off şi sunt convins că vom răsturna foarte multe calcule. Eu am încredere totală în jucători că vor duce campionatul la bun sfârşit, iar la final va fi bucurie la Brasov. Am înţeles că este o mobilizare a fanilor pentru meciul de sîmbătă şi le mulţumim. Cinste lor! Atunci cînd am spus că vrem o unitate în jurul echipei mă refeream şi la autorităţile locale şi la oamenii de afaceri braşoveni. Ma gîndeam că vom găsi înţelegere, că vor veni sponsori, că se vor găsi soluţii. Îmi aduc aminte că atunci cînd jucam cu Steaua, cu Dinamo, sau cu Rapid la club era o cerere uriaşă de invitaţii la oficială. Era îmbulzeală! Unde or fi acei oameni acum?”,” a declarat Szabo pentru Monitorul Express. „Ne-am chinuit să ajungem aici, astfel că nu putem irosi şansa de a ne califica în play-off. Presiunea va fi uriaşă pe noi, dar trebuie să dăm totul pe teren. Astfel de meciuri se joacă într-o tensiune fantastică şi cine e mai puternic din punct de vedere psihic va avea de cîştigat. Nu-i subestimăm pe cei de la Şoimii Pîncota, ei vor veni la Braşov decişi să obţină un rezultat bun asta şi pentru că, probabil, vor fi motivaţi de alte echipe. Noi jucăm acasă, jucăm pentru noi, pentru fani şi pentru club. Este în joc şi viitorul nostru ca fotbalişti”, e pulsul vestiarului înainte de meciul de sâmbătă dimineața (ora 11).

galebv

Bani de la suporteri pentru jucători

Fanii braşoveni s-au mobilizat pe reţelele de socializare unde şi-au manifestat intenţia ca la meciul cu Şoimii Pîncota să strângă bani pentru fotbalişti! ”Fiecare suporter care doreşte poate dona o sumă de bani pentru echipa noastră de suflet. Jucătorii şi-au făcut datoria în aceste condiţii grele, este timpul să-i ajutăm şi noi. Haideţi la meciul cu Şoimii Pîncota, băieţii au nevoie de noi“, este mesajul fanilor.

Fostele glorii, la oficială

Și fostele glorii ale clubului şi-au anunţat prezenţa la meci. Astfel, Gabi Stan, Marian Ivan, Daniel Isăilă, Adrian Hîrlab sau Laszlo Balint vor fi prezenţi în tribune la meciul cu Pîncota. „Voi fi pe stadion la meciul cu Şoimii Pîncota şi voi sta la tribuna a 2-a. Sunt convins că băieţii vor cîştiga meciul şi vor ajunge în play-off“, a spus Gabi Stan, fost antrenor la UTA. „Voi veni la acest meci extrem de important pentru viitorul clubului”, a confirmat şi Daniel Isăilă, antrenorul secund al echipei naţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button