UTA Arad

Nagy: „Ne bucurăm că am încheiat campionatul cu o victorie împotriva unei formații incomode”





Ceva mai greu decât se anticipa, „Bătrâna Doamnă” și-a luat punctele din meciul cu Unirea Tărlungeni, o formație ce a prestat un joc peste locul din clasament (11).

Golurile lui Copil și Curtuiuș din finalul partidei le-au oferit prilejul „alb-roșiilor” să încheie cu 51 sezonul regulat, o „zestre” frumoasă după cum sublinia chiar antrenorul arădenilor la finalul celor 90 de minute cu brașovenii. „Am întâlnit o echipă cu o organizare bună, care a pierdut destule meciuri la limită și a pus probleme multor formații din frunte. Inclusiv noi am scos un punct in extremis pe terenul lor în tur, dar azi ne doream prea mult să terminăm campionatul cu o victorie, după debutul nefericit, în fața Gaz Metanului. Și așa nu mai jucasem demult acasă, poate susținătorii noștri ne-au mai văzut pe viu doar la Pîncota, era important să încheiem bine, cu trei puncte importante și pentru play-off. Una pesta alta, recunosc că a fost un joc destul de încâlcit, vântul și starea terenului și-au pus și ele amprenta, sunt multe lucruri împotriva fotbalului…”, a spus Roland Nagy la finalul confruntării cu teamul lui Bona.

Apoi, antrenorul „Bătrânei Doamne” a ținut să-și felicite jucătorii și asta pentru că: „Am terminat cu o linie de clasament peste așteptări. Zestrea de puncte este una bună, ne-am îndeplinit obiectivul fixat la început de campionat, iar play-offul este un bonus pentru noi și aici mă refer în special la jucătorii tineri”.

 









Un comentariu

    1. Dupa parerea mea toata lumea vrea promovarea, inclusiv Roly, dar nu poate admite in fiecare declaratie din motive psihologice. Nu vrea sa puna presiune pe jucatori, pe suporteri. Crede ca jucatorii vor fi mai relaxati si vor iesi la joc mai bine daca nu au presiunea rezultatului asupra lor. Le cunoaste mai bine dacat noi asa ca eu nu prea cred in declaratiile astea facute publici in presa. Sper sa aiba dreptate si am incredere in el desi nici mie nu-mi place tactica in unele jocuri din deplasare. Oricum e de laudat ce a realizat in 2,5 ani si sa avem putina rabdare. Mai avem sanse reale la promovare si jucam fara presiunea retrogradarii intr-un an dificil in Liga2 la sfarsitul caruia multe echipe vor retrograda. Sa fim sinceri multi am fi semnat un loc 6 la inceputul campionatului, iar in acest moment acesta pare un dezastru. Locul 1 e tinta, toata lumea are de castigat din ea si nimeni nu a atat de prost sa nu o ia daca o poate lua. Hai UTA!

      0
      0
  1. UTA. se bate la promovare sigur ,restul declaratiilor lui Roly sunt fumigene, pt. a nu crea presiune pe baieti. Sunt sigur ca acesti baieti vor juca cu multa ambitie si vor face tot ce se poate pt. ca sa promoveze. Este sansa lor si le doresc mult succes !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Sa spunem ca uta promoveazà, ca sa faci fata in Liga 1 trebuie sa aduci jucatori cu experientà ,de unde bani, cand baietii nu si au primit salariile ? Aducem iar jucatori expirati … e clar cu actualul lot nici vorbà sa te mentii in Ligà . In al doilea rind e adevarat ca din sezonul viitor nu stiu daca vom avea forta sa promovam daca va raminea o singura serie !

    0
    0
  3. Asa percep eu lucrurile ca UTA. trebuie sa se bata la promovare. La Targoviste, atat Adrian Tutuianu presd. C J. cat si primarul interimar Stan, au spus ca in cazul in care Chindia promoveaza , or sa aiba toata sustinerea lor pt. a avea Targovistea echipa in liga 1. Aradul este un oras mai mare decat Targovistea , cu o echipa de mare traditie in fotbal,cu multi simpatizanti ai acestei echipe atat in Arad cat si in toata tara. Dar ce sa ii faci ,trebuie ca si oficialitatile din Arad sa se implice altfel degeaba vor baietii sa promoveze.Deci bani, bani iar bani !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button