UTA Arad

Refularea lui Nagy: „Poate unii s-au săturat de mine, ultimii ani s-au uitat prea ușor”





Și astăzi, la 0-0, când jocul „Bătrânei Doamne” nu prea funcționa în fața celor de la Unirea Tărlungeni, au fost destui contestatari de la nivelul arenei „Motorul”. Golurile lui Copil și Curtuiuș le-au mai închis gura acestora, dar Roland Nagy nu le-a trecut cu vederea, ca, de altfel, nici părerile dure exprimate uneori în mediul online, venite în special după înfrângerile de la Baia Mare și Tîrgoviște.

Pe un ton apăsat, antrenorul „alb-roșiilor” a ținut să facă unele precizări în cadrul conferinței de presă din finalul disputei cu brașovenii: „Am reușit să ajungem în play-off, cu un număr important de puncte în ciuda multor cârcotași. Sigur, nu am jucat mereu cum ne-am dorit, dar se uită prea ușor ultimii doi ani. Unde am fost și unde am ajuns. Sunt multe la mijloc, a fost o provocare pentru toată lumea. Întotdeauna am spus că trebuie să îi dai fotbalului  totul ca să primești ceva în schimb. Eu asta am încercat să fac, dar poate unii s-au săturat de mine, de fața mea”.

Întrebat dacă își anunță cumva plecarea de la „cârma” UTA-ei, Nagy a adăugat: „Nu m-am gândit la asta, dar în lipsă de răbdare cu această echipă…Oricum, din punctul meu de vedere, alt obiectiv nu văd decât promovarea. Nici ca fotbalist, nici acum nu m-am obișnuit cu puțin. Ne agățăm de orice punct și chiar dacă nu se poate mereu să dăm gol în minutul 1 credem în șansa noastră”.

În timp ce antrenorul UTA-ei spunea toate acestea, din vestiar, se auzea, pe lângă strigăte de bucurie aferente victoriei, dezarmantul refren: „Să vină banii la băieți!”

6 comentarii

  1. Cine te contesta sa se gandeasca ce am avut aici ca antrenori si cum esti tu fata de aia ca si caracter! Hai sa ne amintim de gabi stan, marin barbu, lacatus ,,trebuie sa marcheze”, ori gretosul chirila! Nu o fi Mourinho nici Roly Nagy, dar niciodata dar niciodata nu va proceda cu jucatorii cum a facut ionut popa! Jucatorii nostrii care in treacat fie spus sunt limitati, il apreciaza si muncesc la antrenamente! Chiar asa ar fi corect ca macar unul din ei sa lase aici un comentariu in favoarea antrenorului! Ar inchide gura la multi carcotasi!

    0
    0
  2. Lumea uita foarte repede. Mai uitati-va pe youtube sa vedeti pe unde jucam in 2014. Va zic eu; de exemplu, la Cermei. Acum e 2016 si am terminat sezonul regulat din liga a doua (ca nou promovata) pe locul 3 la 2 puncte de locul 1. Ganditi-va si la cati debutanti in liga a doua am avut. Ce naiba nu-i bine?

    0
    0
  3. DACA TIAI ASUMA SI GRESELILE PRECUM ITI SCOTI IN EVIDENTA MERITELE AR FI OK DIN PARTEA MEA ITI DORESC SUCCES IN CONTINUARE DACA AI AVEA PUTIN CURAJ SI AI SCHIMBA PUTIN TACTICA SA NU MAI JUCAM DOAR CU MINGI ARUNCATE INAINTE SA MAI SI CONSTRUIM LA MIJLOC ADVERSARI AU CITIT JOCUL UTEI DE ACEA AM AVUT ACELE REZULTATE IN DEPLASARILE DIN ACEST RETUR

    0
    0
  4. La ce rezultate sunt la UTA si in ce conditii grele e aiurea să-i reprosezi ceva lui Roly ! Dar din păcate tribuna e plină de frustrati !

    0
    0
  5. nu ne-am saturat de el ca persoana, dar trebuie sa implementeze un alt stil de joc ! echipa nu prea joaca nimic. cand am dat de echipe mai puternice, ne-au ciuruit. ar trebui sa jucam cum am facut-o in cupa cu Pandurii. atunci am aratat un fotbal frumos. in rest doar mingi bubuite 🙂 nu asa se joaca fotbalul modern ! fotbalistii joaca cum ii invata antrenorul. nu suntem in stare sa legam 3 pase consecutive. la antrenament ce se face? in echipa sunt jucatori tineri, sub 18 ani ! la acestia trebuie sa se puna accentul pe tehnica ! 🙂 uitati-va in anglia, leicester joaca fotbal si nu are vedete in echipa, dar se vede munca lui Ranieri !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button