SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Musznay are probleme mari de lot înaintea primului meci de play-out





În această seară, Șoimii Pîncota a disputat un joc școală cu divizionara a patra, Victoria Zăbrani. S-au disputat două reprize a câte 30 de minute, încheiate de divizionara secundă în avantaj cu 3-0, după reușitele semnate Fuchs, Dragalina și Pirtea.

Zsolt Muzsnay a utilizat doar 12 jucători de câmp și anume: Dan, Pascariu, Crișan, Dubeștean – Suciu, Pavel – Vasi, Fuchs, Mandache – Dragalina, plus Farcaș și Pirtea, cu mențiunea că acesta din urmă nu are drept de joc, sâmbătă, din cauza unei suspendări. În poartă au intrat pe rând: Irimia, Pașcalău și Cioară.

Pe margine a luat loc o jumătate de echipă, respectiv: Marius Ion, Alin Mihai, Issa, Leucuța, Gâlcă și Siminic, toți cu probleme mai mici sau mai mari de sănătate. Dintre aceștia, forțând puțin, trei-patru jucători ar putea fi apți până la ora meciului, deși antrenorul și-ar dori să-i aibă cât mai repede la dispoziție în cea de-a doua sa săptămână la cârma echipei din Podgorie.

Sâmbătă, de la ora 11, la Pîncota sosește Olimpia Satu Mare, formație ce-și propune să treacă în clasament peste „alb-negri”, trimițând-o pe loc de retrogradare directă.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button