UTA Arad

Există „gloanțe”, dar „puștile”? Nagy: „Cu acești jucători am ajuns până aici, merită acest play-off și avem încredere în ei”





UTA s-a despărțit de doi fotbaliști cu pretenții de titulari și o cotă destul de bună pentru Liga a 2-a (Szekely și Sorian) și a adus doar unul în locul lor, Alin Roman, care încă, dintr-un motiv sau altul, nu a confirmat în „alb-roșu”. Pentru o prezență în play-off, strategia de rariefiere a lotului (s-a mai renunțat și la Ousmane, Suslak și Wild, fotbaliști cu destule evoluții în campionatele precedente) era bună. Marea parte a punctelor erau și așa făcute, mai urmau 6 garantate, chiar 9 dacă punem la socoteală deplasarea de la Reșița, dar play-offul e cu o totul altă mâncare de pește.

Astăzi, conducerea  a spus răspicat că obiectivul e – totuși – promovarea și s-a anunțat și suplimentarea primelor de joc și introducerea unei prime de obiectiv. Așadar, gloanțe ar fi, dar puști de țintă există? Chiar Sorin Strătilă, poate cel mai valoros fotbalist al „alb-roșiilor”, spunea pe la începutul perioadei de pregătire din iarnă, că – poate – ar mai fi nevoie de doi-trei jucători de experiență pentru atacarea unui obiectiv atât de îndrăzneț precum promovarea. Se știe, ei nu au mai ajuns, așa că totul cade pe umerii vechiului lot.

Bineînțeles, stafful tehnic își reafirmă încredere în ei, iar prin vocea „principalului” Roland Nagy aduce și argumente. „Mulți dintre jucătorii noștri sunt tineri, au crescut cu această echipă, au parcurs aproape toate etapele, știu exact ceea ce înseamnă UTA și care sunt așteptările de la ei. Alții, mai cu experiență, s-au reîntors acasă și au găsit această echipă mai vie decât au lăsat-o. Avem un procentaj mare de arădeni la echipă, iar acesta e un lucru de remarcat, ce s-ar putea să conteze în această luptă pentru promovare. Apoi, neschimbând aproape nimic la nivel de lot avem de partea noastră omogenitatea. Trebuie să o spunem răspicat, cu acești jucători am ajuns până aici, ei merită să joace acest play-off, iar noi avem încredere în ei. Avem o şansă mare, de care trebuie să ne agăţăm, o oportunitate enormă pentru acest club. Totuşi, mai e mult până departe şi nu pot spune că suntem pregătiţi cu vârf şi îndesat să promovăm. Dar, din punct de vedere sportiv vom face totul pentru a ne îndeplini acest vis”, a punctat tehnicianul „alb-roșiilor”.

Un comentariu

  1. Cam bati campii Nagy…mai mult de 6 puncte nu te vad facand cu echipa, rezultatele negative pe care le ati avut nu sant mincinoase ci asta a fost potentialul echipei ,cat despre meciul cu Brasovul cred ca te vor aduce cu picioarele pe pamant ca sa nu mai visezi cai verzi pe pereti ! Sper sa ma insel si sa bati tot sau sa promovezi cu UTA !

    0
    0
  2. Om mai redus ca tine nu am mai intilnit,esti o persoana foarte enervanta,du-te la Martian si comenteaza,domnule moderator banati-l pe acest specimen ca deja spurca situl,nu-l mai suport.

    0
    0
  3. deranjant e ca nu se respecta opiniile celor ce posteaza pe site. care e problema daca unii nu cred in potentialul clubului?care e problema daca unii spun ca se poate promova?fiecare e liber sa posteze parerea proprie. parerea mea e ca nu avem ce cauta inca in liga 1. nu are sens sa mai repet cauzele care ma determina sa afirm acest lucru..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button