UTA Arad

UTA și-a schimbat obiectivul: „Dorim să promovăm, primele vor fi suplimentate!”





Cu trei zile înainte de primul meci al play-offului, conducerea „Bătrânei Doamne” a ieșit public vorbind fără ocolișuri despre noul obiectiv. Până acum, acesta a fost rostit doar cu o jumătate de gură, însă astăzi s-a vorbit cât se poate de răspicat și s-au pus pe masă și „gloanțele”.  „Dorim să promovăm, acesta e semnalul pe care dorim să-l dăm tuuror. Avem zece finale în față. Prima este chiar sâmbătă cu FC Brașov, suntem pregătiți și nerăbdători să o jucăm”, a anunțat Codru Grădinariu, care apoi a venit și cu partea a doua a enunțului.

„Am decis să suplimentăm primele obișnuite de joc prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară a clubului. Aceste prime se vor da după meciuri, mai sigur la începutul fiecarei săptămâni. În plus, există și o primă de obiectiv, ce va fi împărțită jucătorilor în funcție de aportul pe care și-l vor aduce la o mult dorită promovare”, a adăugat directorul general al „alb-roșiilor”.

Prezent la fața locului, Roland Nagy a ținut să precizeze că indiferent de ceea ce ar fi decis șefii clubului, intenția vestiarului era bineștiută. „Ca o flacără olimpică pe care o aprinzi și apoi nu se mai stinge, așa avem și noi datoria să ținem aprins spiritul UTA-ei, să-l reîmprospătăm mereu prin rezultate. Nu am uitat de unde am pornit, suporterii noștri nici atât, au fost cu noi la Tauț și apoi peste tot în Liga 3-a, iar acum avem o mare oportunitate să mai trecem o barieră. UTA e Campioana Provinciei, e echipa ce a jucat în cupele europene, iar noi suntem datori să ducem în spate acest brand, cu tradiția lui bogată. Știm ce valori au fost  aici, vom încerca să ne apropiem de ele sau măcar să onorăm cum putem mai bine numele clubului”, a precizat antrenorul formației fanion a Aradului.

La rândul său, Dumitru Copil a alimentat dorința manifestată de „oficialul” și tehnicianul clubului. „Va fi o determinare în plus în play-off. Voi da totul, la fel ca şi colegii mei, pentru îndeplinirea unui vis, promovarea în Liga I. Avem acest obiectiv, e o şansă unică pentru noi, jucătorii tineri”, a punctat mijlocașul de 25 de ani, decisiv în victoria de sâmbăta trecută în fața Unirii Tărlungeni.„Mă bucur că am intrat bine după pauză în meciul trecut şi am reuşit să ajut echipa. Aşa voi face şi în continuare”, a mai promis „Mitruț”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button