UTA Arad

Szabo: „La UTA e bucurie, s-ar putea să cânte imnul la Arad, pe când la Brașov e dezamăgire”





În numai o lună și jumătate, FC Brașov a înacasat 6 goluri pe arena „Motorul” și a plecat de fiecare dată cu mână goală. În prima rundă din play-off, formația de sub Tâmpa a arătat destulă blazare, în special în parte a doua când adversarul se afla la adăpostul a două goluri. La final, Adrian Szabo recunoșatea că, vrând-nevrând, situația grea prin care trece clubul își pune amprenta și pe evoluția jucătorilor. „Suntem în play-off, dar situația rămâne foarte gravă. Falimentul doar s-a amânat până în iunie, dar la datoriile ce se vehiculează e practic imposibil să fie evitat. Jucătorii știu care le este meseria, ei încearcă să joace, cum au făcut-o și azi, dar în subconștient știu că, pe undeva, eforturile lor nu au finalitate. Eu încerc să-i pregătesc cât mai bine, iar ar trebui să dea totul, fie că vor rămâne sau nu la acest club din vară. Aud și văd bucurie la UTA, îi felicit pe arădeni că trăiesc cu speranța unei promovări, în timp ce la noi este dezamăgire. În sport e important să cânte imnul și s-ar putea ca el să cânte pentru Arad la finalul sezonului”, a punctat antrenorul „galben-negrilor”.

Referitor la desfășurarea efectivă a confruntări de azi, de pe „Motorul”, Szabo a punctat: „O felicit pe UTA pentru victorie, însă cred că și noi ne-am adus contribuția la ea. După 1-1 nu am reușit să închidem suficient de bine jocul, să fim mai direcți și nici nu am fructificat cele două-trei contre. Dar, ratările fac parte dintr-un joc de fotbal, nici nu le mai pun la socoteală. Apoi, la 3-1, în condițiile în care UTA a stat foarte bine în teren, am văzut și o anumită acceptare a situație din partea jucătorilor mei. Asta e, ne ducem cu demnitate crucea până la capăt”, a adăugat „principalul” Brașovului.

Un comentariu

  1. Felicitari baieti! Demonstrati tuturor carcotasilor ca aveti valoare. Mai multa concentrare la finalizare, fara egoism. Fortati mana autoritatilor! Mingea e in terenul vostru! Bafta!

    0
    0
  2. Nu va mai agitati atita ,am jucat cu o echipa ranita , poate batem si duminica in deplasare vom avea 6 puncte , in rest nu vad sa mai batem pe cineva ! Cu 2-3 jucatori de valoare UTA poate promova anul viitor fara probleme !

    0
    0
  3. multumesc pt. apreciere dar nu sant specialist .Asta nu inseamna ca nu vreau ca Uta sa promoveze dar consider ca nu avem forta necesara nici de a ramine pe prima scena .Cred ca nimeni nu mai doreste era Bara si Sandu cand s-a promovat iar dupa scurt timp desfintarea ! Incepem iar cu altă societate din liga III-a sau a IV-a ??? asa a gandit si sandu cand a cumparat locul in Liga1 (chiar daca Bara dorea sa investeasca din liga a doua formind o echipa puternica si omogenă) asa gandesc si acum niste neica-nimeni probabil mucosi care nu stiu sa-si stearga nici macar mucii …vor promovare sub orice forma dar dupa aceea ? La intrebarea asta sant convins ca stau si se uita ca boii la poarta nouă pt. ca in Arad deocamdata nimeni nu e interesat sa finanteze clubul in afara de aut. locale!

    0
    0
    1. este interesat MARTIAN sa investeasca dar numai daca tu vei fi antrenor,manager si director sportiv,altfel nu vine ,pt ca tu esti specialist…the special one….

      0
      0
  4. pt. suporter : Esti cam necioplit , nu e prima data cand infectezi situl cu jigniri si cu provocàri. Dupà felul cum te exprimi sigur nu prea ai multe tigle pe casà .Sà-ti fie rusine .

    0
    0
    1. ps,daca tot esti tare-n clanta si tu si Dascalu haide sa ne vedem la stadionu motoru si tu si Dascalu ,cind UTA antrenament si sa ne confruntam de fata cu echipa sa vada si antrenoru si echipa cine sint cei care tot i critica si face prosti sau prost pe antrenor,si tu EDY sa vad daca ai tupeu sa-mi spui in fata cit sint de necioplit,ce ziceti va tine?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button