UTA Arad

”Suporterul de rezultat” nu e pe placul galeriei, Nagy – circumspect cu privire la primele de joc





Galeria „Bătrânei Doamne” s-a plasat – oarecum – de partea lui Roland Nagy, care după victoria cu Tărlungeniul a vorbit din nou despre cârcotașii și specialiștii din tribună sau din mediul online, care deseori au criticat echipa sa la înfrângeri sau atunci când jocul poate nu a funcționat la nivelul așteptărilor. La mijlocul primei părți a meciului cu FC Brașov, fanii din peluză au afișat un banner ce transmite un mesaj cât se poate de clar: ”Susțineți UTA necondiționat  / Renunțați la mentalitatea de suporter de rezultat”

Mesajul vine chiar în debut de play-off, un play-off pe care mulți suporteri ai „alb-rioșiilor” îl doresc încheiat pe unul din primele două locuri. Probabil, asta și-ar dori și conducerea clubului, din moment ce a anunțat mărirea primelor de joc, dar și o primă de obiectiv.

Tot Roland Nagy s-a arătat puțin circumspect când a venit vorba despre premierea echipei sale. „Știm că se fac eforturi, dar încă nu s-a întâmplat nimic. Totul e în așteptare, iar din punctul meu de vedere aceste prime sunt mai mult modice. Vom vedea ce va fi în perioada următoare, fiindcă băieții trag, joacă și merită să fie răsplătiți”, a punctat antrenorul arădenilor la conferința de după confruntarea cu brașovenii, câștigată cu 3-1.

FOTO: Viorel Musca









Un comentariu

  1. Unde sunt acum contestatarii lui Roly…???Unde sunt acei ” mari analisti” care la înfrîngeri scriu epistole interminabile cu pretentia că detin adevarul absolut fără să aibă habar de ce se confruntă cu adevarat echipa aceasta???!!!

    0
    0
  2. Stai linistit. Asteapta un pas gresit ! Sa nu ne imbatam cu apa rece. Mai e mult de muncit, dar cu mai multa concentrare in fata portii, putem produce o surpriza placuta.

    0
    0
  3. intotdeauna vor fi si oameni nemultumiti!
    dragostea, ca e conditionata sau neconditionata, depinde de experienta personala a fiecaruia cu ea

    UTA din acest moment este singurul proiect fotbalistic din Arad! hai sa nu-i „dam la picioare” crezand ca dragostea mea ii mai „oarba” ca a altora

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button