Liga a 2-a

Baia Mare a ajuns din nou la fundul sacului: Se cere ajutorul suporterilor!





Cu restanţe salariale de patru luni faţă de jucători, FCM Baia Mare abia a găsit bani pentru deplasarea la Târgovişte în prima etapă din play off. Maramureşenii au ajuns cu chiu cu vai la ora 3 noaptea la destinaţie, iar la ora 11 s-au prezentat la joc. Pentru a evita dezastrul, conducerea clubului, prin vocea preşedintelui Cristian Span a lansat un apel, un strigăt de ajutor, către suporterii echipei.

Pentru meciurile de acasă din play off s-au pus în vânzare abonamente cu valoarea cuprinsă între 100 şi 200 lei. „Scopul nostru este să vindem 5000 de abonamente. Aceasta campanie de vânzare de abonamente se adresează în primul rând celor care au posibilitatea financiară să se implice. Pentru acei suporteri care doresc, dar nu au posibilitatea, rămâne varianta achiziţionării de bilet la fiecare meci, variantă mai ieftină” se spune în comuncicatul clubului. Biletele la meciuri vor costa 10 sau 20 lei în funcţie de sectorul ocupat.

„Nu vă cerem pomană sau sponsorizări. Dacă doriţi să ne ajutaţi cumpăraţi abonamente pentru angajaţi. Ne ajutaţi şi pe noi şi vă bucuraţi si angajaţii. Veţi primi factură şi chitantă pentru abonamentele achiziţionate. Toţi banii încasaţi din această campanie vor fi folosiţi pentru salariile jucătorilor si pentru cheltuielile cu organizarea meciurilor şi a deplasărilor. La finalul campionatului clubul va publica bilanţul cu veniturile şi cheltuilelile din această campanie. Totodată invităm public un reprezentant al suporterilor şi unul al firmelor care doresc să se implice, să fie membri ai consiliului director al clubului în aşa fel încât să aibă posibilitatea să observe felul în care sunt folosite aceste fonduri. Sperăm că măcar în ceasul al 12-lea să se implice toţi cei care iubesc acest sport şi au posibilitatea să ajute. Multumim” mai explică conducerea maramureşeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button