Fotbal judetean

Antrenorul Lipovei, șef de promoție la examenul de absolvire ”Licența B”





La începutul acestei săptămâni s-au afișat rezultatele finale ale examenului de absolvire ”Licența B” organizat de Școala Federală de Antrenori. Cap de listă este Flavius Sabău, care a obținut nota 9 la toate probele de concurs. Antrenorul Șoimilor Lipova a devansat alți 55 de cursanți, printre s-a aflat și un alt arădean, Marius Ciubăncan, posesor și el al Licenței B.  Anul viitor, Sabău dorește să se înscrie și la cursul pentru obținerea Licenței A.

În altă ordine de idei, în weekend, lipovanii au obținut un succes de moral la Mailat. Gazdele au condus cu 2-0 până în minutul 66, după care Sergiu Popa, Borteș și Orza au semnat revenirea pentru un 2-3 final. „Am riscat să pierdem un meci în care am avut foarte multe ocazii, dar băieții au dat dovadă de tărie de caracter. Îmi pare rău de Pașcu, care și-a dorit să înscrie mult în fața fostei sale echipe, dar a ratat din poziții clare. Așa se întâmplă, uneori când îți dorești ceva prea mult nu-ți iese nicicum”, a spus tehnicianul lipovanilor.

Un comentariu

  1. mai nu mai fiti copii…………acolo la FRF toata lumea ia exameneul…daca platesti taxa esti admis…….vezi doamne ce mare performanta a reusit…….dar important este sa ai har pt. asa ceva…..ca licente si diplome ia fiecare…….eu nu am auzit ca FRF sa respinga pe cineva………vedeti-va de treaba……….dupa cate am vazut el este cam slăbut………..

    0
    0
    1. Ca sa nu fiu rau cu tine domnule Raul am sa te informez ca 5 sau 6 au cazut acest examen . Si te informez ca astfel de examene nu se iau pe bani cum crezi tu . Ma intreb oare tu care diplome si licente ai ca prea le stii pe toate . As vrea sa stiu daca ai lucrat undeva cu Sabau ca sa poti face afirmatia ca este slabut . Iti spun eu parerea mea daca vrei . Este unul dintre cei mai destepti si complecti antrenori din noua generatie . Face parte dintre cei care studiaza, care este interesat de meseria lui . Exact ca el sunt cam toti din noua generatie ( Dragan Ciba Maghici Aslau Donca Mutica) . Asa ca sfatul meu este sa-ti vezi de treaba ta sa nu mai faci afirmatii anapoda . Te ascunzi in spatele unui nume si tastezi si tu sa te vezi ca ai tastat .

      0
      0
  2. Raul ca sa stii la inceput au fost 180 de candidati la cursurile de licenta B . Dupa doi ani au ramas 120 . Dupa admitere au mai ramas 56 si au absolvit 49 . Asta asa ca sa vezi si tu cat de ,,pilosi” sunt cei 49 . Avand asa pile la FRF in doi ani si echipa pe care o antreneaza va trage la europa league . Asta ca si amuzament

    0
    0
  3. Ffelicitari flavius este un baiat tanar si ambitios si pe teren ca am avut placerea safim colegi cateva meciuri la tarnova pana sa aibe o accidentare si parerea mea daca nu aparea aceasta problema poate mai aveam placerea sa il vedem si pe gazon.bafta lui in meseria de antrenor

    0
    0
  4. Tamsa ești un lingău cu par pe limba ..atatea limbi în cur ai dat ….o sa fi violat cat de curând. ..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button