Fotbal juniori

Liga Elitelor: Fără probleme în fața „lanternei”: UTA – LSP Banatul 4-0





Juniorii mari ai UTA-ei nu aveau voie să scape victoria în meciul cu „lanterna roșie” pentru a rămâne în obiectiv, adică în plutonul formațiilor ce se luptă pentru supraviețuire în seria de Vest. Iar „alb-roșii” și-au făcut bine treaba, câștigând fără emoții.

„Alb-roșii” au atacat poarta adversă încă din start, iar în minutul 12 au deschis tabela. Dinculescu a șutat bine la poartă, Voin a scăpat balonul, iar Pop, pe fază, a pus latul pentru 1-0. Cateva minute mai târziu, același fotbalist a finalizat peste poartă din 12 metri lateral dreapta o fază creată de Dinculescu și Copaci. Foarte activ pe banda stângă, Iulius Dinculescu a nimerit transversala după centrarea lui Pop, iar imediat după Costin l-a luat la țintă pe un Titu aflat pe linia porții. Ratările se puteau răzbuna, dar Buda a lovit transversala din apropiere, cu Mara bătut. Goalkeeperul arădenilor s-a revanșat apoi cu o intervenție sigură la șutul puternic de la Betea de la marginea careului.

Partea secundă a început cu o nouă bară a lui Dinculescu, după care fotbalistul de bandă a trecut pe margine. În locul său a apărut Sava, care la prima incursiune a centrat perfect, Covaci a preluat în careu și i-a pasat lui Costin în 4 metri, care l-a executat fără probleme pe Voin. Forcingul gazdelor a continuat și Pop a majorat avantajul echipei sale după un penalty acordat de Omuț pentru henț în careu: 3-0 (min. 81). Recitalul „alb-roșiilor” nu s-a oprit aici. În ultimul minut de joc, Brănișteanu a primit o pasă de la Costin, a driblat doi adversari, și a tras plasat de la 16 metri.

4-0, rezultat final, iar utiștii și-au mai atins un obiectiv, acela de a nu face toate schimbările, în așa fel încât să poată alinia un „unsprezece” cât de cât competitiv mâine, la Cermei, în Liga a 4-a. Pop et. Comp. au fost felicitați pentru succes și de colegul lor, Victor Prună, care e scos în continuare din circuit datorită unor probleme de sănătate.

Formații:

UTA: Mara – Moza, Iuga, Petrache, Aldan – Pop, Covaci, Brănișteanu , Dinculescu (58 Sava) – Copaci,  Costin.

LPS Banatul: Voin – Nicorici, Pășcăleanu, Titu, Betea – Vlădic, Andraș, Fluture, Ianab – Buda, Copoeru. Au mai jucat: Țurcaș, Stan, Muj, Neamțu.

Arbitru: Marius Omuț (Oradea)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button