Liga a 2-a

„Alb-roșii” au provocat demisia lui Stoica: „Nu-mi mai recunosc jucătorii, ori nu au valoare, ori nu mă mai fac înțeles”





Prin victoria din această dimineață, echipa fanion a Aradului a provocat demisia antrenorului principal al lui CS Mioveni.

La conferința de presă de după meci, Marius Stoica și-a anunțat plecarea. „Renunț la conducerea echipei, nu vreau să mă fac de râs la acest nivel. Sunt un om vertical și orgolios, cred că mi-am făcut datoria asigurând prezența echipei în play-off. Apoi, ne-am dorit mai mult, doar că nu-mi mai recunosc jucătorii. Ori nu mă mai fac înțeles, ori jucătorii nu au valoare. M-a deranjat atitudinea lor. Am crezut în ei, în unii mai mult, dar repet, ori nu-și doresc, ori nu au valoare. Probabil, au nevoie de o nouă provocare, de o schimbare”, a spus deja fostul tehnician al argeșenilor, care nu avea rost să se refere și la desfășurarea confruntării  cu „Bătrâna Doamnă”.

Cu două eșecuri din tot atâtea partide din play-off, Mioveniul e la 9, respectiv 10 puncte de primele poziții ocupate de Gaz Metan și UTA.









Un comentariu

  1. Dupa Popa si asta demisioneaza? Pai valoarea echipei UTA nu o vedeti? Ce vina au jucatorii vostri daca nu se ridica la valoarea noastra???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button