UTA Arad

Cheia succesului pentru Nagy: „Am avut răbdare și am adus de pe bancă tot ceea ce am avut pe plan ofensiv”





Gruparea emblemă a Aradului și-a făcut treaba la Mioveni, împotriva unui adversar ce i-a luat 4 puncte în sezonul regulat. „Alb-roșii” au avut de reparat greșeala lui  Miron, dar au și primit un ajutor nesperat din parte gazdelor, ce au rămas în zece la finalul primei reprize.

Golul lui Manea a declanșat bucuria în tabăra arădenilor, care sunt pe loc de baraj pentru promovarea în Liga 1. „Este ceea ce ne-am dorit, o victorie și trei puncte foarte importante în economia play-offului. E adevărat, am avut destul timp și superioritate numerică și cu toate astea gazdele ne-au mai pus ceva probleme. Am luat gol pe o gafă a lui Miron, dar grupul l-a ajutat astăzi. În repriza a doua am avut răbdare, nu ne gândeam că o să dăm gol chiar în minutul 87, dar am crezut până la final. Am și adus de pe bancă tot ceea ce am avut pe plan ofensiv, semn că ne-am dorit mult această victorie. Ne bucurăm, dar trebuie să ne revenim până miercuri, când avem o altă finală la Târgoviște”, a spus Roland Nagy la conferința de presă de după partida cu argeșenii.

Vorbind despre lupta din play-offul ligii secunde, antrenorul principal al „textiliștilor” a adăugat: „Lupta e continuare foarte echilibrată, ca în timpul campionatului, de altfel, când zece echipe s-au bătut pe cele 6 locuri de play-off. Mediașul a obținut două victorii, noi la fel, Târgoviște e și ea acolo. Din punctul nostru de vedere, obiectivul a fost deja realizat, dar e normal să ne dorim mai mult”.

Un comentariu

  1. Bine jucat dar atentie domnule Roly la prea multe pase simple gresite in faza de constructie . Acestea trebuiesc in cel mai scurt timp remediate. in rest va urez mult succes in meciul de la Targoviste. De srigat ,nu pot sa strig UTA UTA UTA. dar voi urmari meciul ca si data trecuta cu acel om in varsta din Arad si ma voi bucura la fiecare reusita a echipei. Sper ca, acesti jucatori Cherchez , Popa si Honciu dupa parerea mea ,sunt cei mai valorosi jucatori ai Chindiei si trebuiesc luate masuri. Acestia fiind artizanii victoriei de data trecuta cu 3-0. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button