CS INEU liga 3 arhivă

Cozac a semnat răzbunarea la fete: CS Ineu – FC Hunedoara 2-0





După trei eșecuri, ineuancele au cunoscut în sfârșit gustul succesului în acest retur. Momentul a fost excelent ales, fiindcă erau de plătit niște polițe pentru FC Hunedoara, care câștigase de două ori în toamnă, după ce au fost conduse de „alb-albastre”.

Diferența s-a făcut repede prin aceeași jucătoare, Ana Cozac. Rapidul mijlocaș ofensiv al Ineului, a scăpat în viteză spre poarta adversă și a marcat în minutele 11 și 26. De partea cealaltă, Adina Moț a fost de netrecut între buturi, vizitatoarele având la rândul lor câteva ocazii importante. După pauză, însă, scorul putea lua proporții dacă aceeași Cozac, dar și Dragoș sau Joldeș (bară transversală) ar fi fost mai inspirate la finalizare.

Totodată, Ineul a schimbat sistemul de joc pentru o densitate mai mare la mijlocul terenului. „Am vut să stăm stăm cât mai sus în teren și să recuperăm cât mai rapid balonul. Ne-a ieșit doar partial, mai avem mult de lucru. Deocamdată, ne bucurăm pentru această primă victorie a anului, una de moral, ce ne dă încredere pentru meciurile ce vin”, a precizat Cosmina Nicodin, antrenorul-jucător al echipei din Țara Zărandului.

Moț – Tănăsie, Mladin (46 Paven, 90+1 Cristea), I. Longa, Preală –  Covaci, Nicodin, Haida – Dragoș, Cociuba (10 Mihăieș, 75 Mihăilescu), Cozac (80 Joldeș) a fost echipa aliniată de ineuance contra formației la care joacă și antrenează Alina Moraru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button