Fotbal judetean

Donca: „Am avut un diamant în plus, e plăcut pe primul loc, semănăm cu Leicester”





Pentru prima oară în acest campionat, Unirea Sântana ajunge în vârful clasamentului Ligii a IV-a Arad, acolo unde s-au aflat pe rând Cermeiul, Pecica sau Crișul. Tocmai pe terenul acesteia din urmă, „alb-negrii” și-au câștigat dreptul de a visa (și) mai frumos pe acest final de sezon, după un succes cu 3-1 semnat Alex Capătă.  „Într-adevăr, e pentru prima oară când suntem în frunte și e un sentiment plăcut, chiar dacă, poate, o să fim acolo doar până mâine când joacă și Cermeiul. Țin să-i felicit pe băieți, e o confirmare în plus a faptului că avem calitate și știință a jocului. Am pregătit în această săptămână o partitură ce s-a dovedit câștigătoare. Având și absențe importante, chiar doi fotbaliști de creație, era greu să venim să facem pressing și să atacăm în continuu pe terenul liderului. Până la urmă, fiecare joacă cu armele pe care le are”, a  spus Dinu Donca.

Vorbind efectiv despre desfășurarea și calitatea partidei profesorul de la cârma Unirii a adăugat: „Sincer nu mi-a plăcut nici mie prea mult jocul. Nu a fost prea atractiv, dar la un astfel de derby miza întotdeauna primează în fața spectacolului. Niciuna dintre echipe nu a riscat foarte mult, doar că noi azi am avut un diamant în plus. Când am luat acel cartonaș roșu s-a răsturnat terenul, ne-am apărat ca la Rovine, dar pe contraatac mai puteam marca. Până la urmă, contează foarte mult că am terminat victorioși. Când dai trei goluri nu poți să spui că ai avut noroc, sau că nu ai meritat rezultatul”.  

Vorbind despre ceea ce urmează, Donca a mai punctat: „Poate, până acum nu am fost luați în seamă, dar de acum ne vor aștepta meciuri foarte grele. Aducem așa puțin cu Leicester din Anglia. Nu avem avansul lor de puncte în fruntea clasamentului, dar suntem acolo să stricăm calculele hârtiei”.









Un comentariu

  1. Felicitari domnului antrenor Donca , se vede diferenta de valoare dintre cei doi doi antrenori in rezultat care ma gandesc ca era si mai drastic daca avea toti titularii la dispozitie, in primul rand Crisul a jucat exact cea a vrut domnul antrenor Donca asta inseamna victorie tactica cand un antrenor reuseste sa umileasca in acest hal liderul la ei acasa si bineinteles antrenorul. S-a vazut diferenta dintre cei doi ca SANTANA stia ce are de facut in timp ce Crisul nu pentru prima data are jocul haotic fara nici o gandire si chinuit si asteapta rezolvarea de la brigada de arbitrii.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button