Fotbal judetean

Și-au făcut golaveraj de lider: Gloria Lunca Teuz Cermei – UTA II 6-2





Vremea frumoasă a adunat 400 de spectatori la stadionul din Cermei la partida cu echipa a doua a UTA-ei. Având sâmbătă două partide în Liga Elitelor și duminică dimineața meci în Liga 2-a, la Mioveni, „alb-roșii” nu au aliniat cea mai bună formulă pentru această întâlnire din Liga 4-a cu una dintre pretendentele la câștigarea campionatului. Cea mai bună dovadă a faptului că utiștii au stat rău la capitolul efectiv a fost utilizarea portarului Revesz 90 de minute ca fundaș stânga.

În prima repriză, tinerii utiști s-au ținut destul de bine și nu au lăsat prea multe culoare experimentaților adversari  care au reușit totuși să marcheze de două ori prin Sălăjan și o dată prin Bulza. La acest scor, Gloria egala golaverajul Unirii Sântana, așa că în repriza a doua, gazdele au forțat desprinderea la patru goluri pentru a se așeza în fotoliul de lider. Iar reușita nu s-a lăsat prea mult așteptată. Dani Bulza a reușit să înscrie după un contraatac rapid, dar peste puțin timp utiștii au dat un gol prin Ciubotariu care a tras puternic la rădăcina barei din stânga lui Rusu.

În mare formă, același Bulza a făcut hatrickul printr-un lob frumos peste Stanciu, iar Nistor și-a pus și el numele pe lista marcatorilor la golul șase al gazdelor. Ultimele secunde de joc au adus încă un gol în dreptul oaspeților și încă unul foarte frumos. Nou intratul, Toma Bodri, a scăpat nemarcat la 20 de metri lateral dreapta și a șutat imparabil în vinclu, mingea a mușcat și transversala și a intrat în poartă spre uimirea lui Florin Rusu, lipsit de orice reacție. Un meci frumos, scor final 6-2.

În etapa următoare Gloria Cermei merge la Mailat, iar UTA II primește vizita celor din Vladimirescu, CS Glogovăț 2003.

Formații: 

Gloria: Fl. Rusu – Popa, Adi Rusu ( Gurban), Cotoc ( Mark Varga), Suslak – Purece ( Fl. Brândușe), Nistor, Norby Varga, Vereș (Ghergar) – Sălăjan, Bulza.

UTA II: Stanciu – Iova, D. Lazăr (Frai), Pîslariu, Revesz – Ciubotariu, Mureșan –  Luca Bodri (Cociuba), Murakami, Ioan Bodri (N. Faur) – Marica ( Toma Bodri).

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Zoltan Nagy, Sorina Betea.

Observatori: Marcel Vida și Dorin Vătran.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button