Fotbal judetean

Trei succese la rând înaintea tezei la istorie: Victoria Felnac – Aqua Vest  2-0





VI-FE a confirmat forma bună a returului și a mai pus la păstrare 3 puncte ce o îndepărtează și mai mult de zona în care a înghețat o iarnă întreagă. Diferența s-a făcut după pauză, când gazdele au beneficiat și de ajutorul vântului, dar mai ales de stângul lui Nenad Maxim.

În primele 45 de minute, atât cât au evoluat împotriva vântului, gazdele nu au reușit mare lucru pe plan ofensiv. Chiar și așa, Maxim a ajuns de două ori în poziție de finalizare, dar a greșit ținta. La una dintre aceste faze, portarul Barabaș s-a lovit în zona capului de apărătoarea mijlocașului lui VI-FE și a trebuit înlocuit. Și celălalt goalkeeper, Nichici, a avut treabă,  cu o intervenție decisivă la lovitura liberă bătută de Herlo.

După pauză, amfitrionii au ceva mai autoritari în joc, iar rezultatele s-au văzut și pe tabelă. În minutul 55, Maxim a executat înșelător o lovitură liberă de la 35 de metri lateral dreapta, iar mingea, purtată și de vânt, s-a dus sub transversală. 14 minute mai târziu, dintr-o poziție asemănătoare, același decar al Victoriei a trimis de această data cu pământul și balonul s-a dus cuminte în plasă printr-o pădure de picoare a jucătorilor oaspeți.

„Meciul nu a fost deloc ușor, căci adversarul a aliniat mulți fotbaliști cu experiență, pe când noi avem o echipă destul de tânără. Sigur, Nenad a făcut diferența pe tabelă, dar victoria aparține tuturor băeților. Păcat că nu am câștigat și mai clar, căci ocazii am avut, mai ales Băd, Vidac și Roșuț, acesta nimerind transversala la o fază. Cele trei puncte ne țin departe de zona periculoasă și sunt confirmarea muncii pe care am depus-o de la începutul acestui an. Mergem să jucăm și la Sântana, să luptăm cu armele noastre și, de ce nu, să scoatem un rezultat bun”, spune Dan Cuedan, antrenorul felnăcanilor.

”Urmează teza la istorie”…citire de la Dan Ristin înainte de vizita echipei sale în „fieful” echipei momentului, Unirea Sântana.  Președintele „alb-roșiilor” a intrat în jocul omologului său, Cătălin Puia, care spunea în urmă cu câteva săptămâni că începe perioada tezelor.

Formații:

Felnac: Nichici – Nichituț, Istin, Rotar, Sabău – Stan (80 Stanciu, 90 Mărușteri), Gîdea (87 Toda), Vidac, Maxim – Roșuț (85 R. Olariu), Băd. Antrenor: Dan Cuedan

Aqua Vest: Barabaș (18 Șubaș) – Bura, Zaharie, Betea, Gheorghieș – Ploscariu, Liga, R. Petcuț (66 Leuca), Cotuna – Herlo (66 Higyed), N. Ardelean. Antrenor: Mihai Petcuț

Arbitri: Cristian Burza (foto) – Alina Mihoc, Andrei Pâslaru. Observatori AJF: Marius Alexa, Ovidiu Coman









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button