Fotbal judetean

Elevul și-a bătut profesorul pentru trei puncte imense: Șoimii Șimand – Glogovăț 1-2





Zvonurile conform cărora nu va retrograda nimeni la finalul sezonului din Liga a 4-a au fost demontate de conducerea AJF, care a anunțat că locurile 13 și 14 vor duce direct în al doilea eșalon județean. În atari condiții, lupta pentru supraviețuirea s-a ascuțit mult, partida de ieri de la Șimand fiind extrem de importantă în acest sens.

A fost un meci de care pe care între „șoimi” și „Vladi”, cu două reprize distincte. Cel puțin din punct de vedere tactic, prima a aparținut oaspeților, iar cea de-a doua gazdelor. Minutul 19 a adus și prima reușită, autor Negrea, după o acțiune personală și un șut frumos ce l-a bătut pe Vaida. Egalarea a venit repede, în minutul 26, ca urmare a unei erori a lui Stavilă care a degajat mingea în spatele lui Ruska, iar Ciornei a fost bătut.

În parte a doua s-a jucat cu garda jos, căci remiza nu avantaja pe nimeni. „Șoimii” au fost mult mai periculoși, au și ratat 3-4 situații clare de gol, însă și oaspeții s-au ținut bine. Au fost și două goluri anulate pe motiv de offside (unul de fiecare parte), însă lovitura de grație a venit în ultimul minut de joc. Avram a tras de la aproape 30 de metri, mingea a mușcat pământul în fața lui Vaida și a intrat în plasă. „Trebuia să se întoarcă roata, fiindcă am pierdut destule puncte prețioase pe finalurile de meci în acest sezon. Totodată, le-am cerut jucătorilor mei să tragă mai mult de la distanță, fiindcă știam că nu stau prea bine la portari. Mă bucur că băueții au înțeles că acesta era un meci de 6 și au abordat întocmai partida. Suntem obligați să scoatem căruța din noroi până la final, iar partidele ce urmează fac și ele parte din cele în care e rost de puncte, cu UTA II și Mailat. Putem chiar termina sezonul în primele 10, o clasare bună pentru primul an în Liga a 4-a. Să nu uităm că ne bazăm în proporție de 80-90% pe jucători localnici”, a precizat Cristian Man.

Pentru antrenorul lui „Vladi” victoria de la Șimand a avut o savoare aparte și asta pentru că a fost obținută în fața fostului său profesor. „L-am avut antrenor pe Mihai Roșca 5 ani la Tricoul Roșu și Satu Nou, a fost un sentinement ciudat să-l înving. Mi-a fost alături atâta timp și chiar dacă nu am avut un contact direct în timpul meciului, căci eu am fost suspendat și am stat după gard, sentimentul rămâne. Știu că acest meci a fost la fel de important și pentru ei, dar sper să ne salvăm ambele echipe când se trage linia”, mai spune Man, care nu putea primi un cadou mai frumos din partea jucătorilor săi la împlinirea, chiar azi, a 41 de primăveri.

Formații:

Șimand: Vaida  – Malancu, Cătană, Ruska, Burlacu – Țigan, Rus, Mitu, Mărcuș (71 Rus) – Hadăr (52 A. Pantea), Rechițan.

Glogovăț: Ciornei – Gherman, Stavilă, Tănasă, Avram – Coșa, Kocsis, R. Ardelean, Ruja (79 Zsigmond) – Negrea (90+1 Magdi), Cotoc (62 Mărculescu).

Arbitri: Ionel Deac – Paul Ardelean, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Traian Enoiu, Andras Mako

 

Un comentariu

  1. Numarul 5 de la Glogovat ne exasperat cu interventile lui.Chiar daca a respins mingea in adversar la gol a jucat cel mai bine de la voi

    0
    0
  2. Acum, pentru Glogovat urmeaza o alta “finala”, din cele sapte ramase de jucat. La Siria ar fi o pita buna de mancat, cum se spune, mai ales ca Dumitru Copil, spaima din tur a echipei lui Dehelean, nu mai joaca la echipa secunda, el facandu-si datoria (cu brio!) la echipa mare. Dar UTA-BD II nu sta in Copil, acolo este si Murakami (mi-a placut cum a jucat in tur, la Vladimirescu), asa ca duminica, daca Glogovat va obtine un punct, poate spune ca l-a luat pe Dumnezeu de picior!

    0
    0
  3. Claudiule da-ne pace cu comentariile tale de gazeta prosporturilor :)))) poate vrei să îl trimit pe Pașca peste tine! !

    0
    0
  4. Ca sa îți rupă chiloții. ..tu nu ai văzut un meci în viata ta maa ..și vorbești de fotbal …treci la tine în cușcă maa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button