UTA Arad

Generația ‘98 a UTA-ei propune un alt talent pentru prima echipă; Pop: „Sunt pregătit să fac față”





Fiindcă Adrian Petre a fost bolnav, Dan Stupar și Adrian Ungur l-au împins pe Costin în atac în meciul de sâmbăta trecută, din Liga Elitelor, contra celor de la LPS Craiova. Pe dreapta a apărut Gabriel Pop, un fotbalist din generația 1998 crescută de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, care a contribuit la succesul clar al UTA-ei Under 19 cu o „dublă”.

Mijlocașul care-și va sărbători majoratul pe 8 iulie a deschis tabela urmărind un balon respins de portar, iar spre final a transformat precis un penalty. „E o victorie de moral, a doua la rând, sperăm să o ținem tot așa și să ne îndeplinim obiectivul. Personal, golurile îmi dau curaj și încredere pe mai departe, țin să le mulțumesc antrenorilor și coechipierilor că mi-au oferit ocazia să marchez și de la 11 metri. Punctele erau necesare ca aerul, mai ales că întâlneam echipa de pe ultimul loc. Poate, dacă aveam o atitudine și mai bună, diferența era și mai mare, însă victoria e victorie”, a spus utistul.

Fiindcă tot sunt în căutarea unei variante ideale pentru un fundaș dreapta de la tineret, care să acopere eventuala lipsă a lui Polgar, Roland Nagy și colaboratorii săi pot sta cu ochii pe Pop. „Joc și în spate și la mijloc pe banda dreaptă, iar uneori chiar și în centru, pentru mine nu e o problemă. Când consideră și antrenorii că prin evoluțiile mele merit să ajung la prima echipă, eu sunt pregătit să fac față. Sper să vină cât mai repede și rândul meu. Până la urmă acesta este scopul nostru, al tuturor celor de la echipa de tineret, nu?” sună întrebarea retorică a tânărului fotbalist

Pop și colegii săi au șansa mai pună trei puncte în clasamentul seriei de Vest a Ligii Elitelor chiar mâine, în intermediara ce-i duce pe terenul penultimei clasate, LPS Bihor.









Un comentariu

  1. De vorbit, o face corect. S-o țină tot așa! Ar fi reconfortant să avem un fundaș cu valențe ofensive pe dreapta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button