UTA Arad

Fanii UTA-ei se deplasează cu propriul tramvai la partida cu Mediașul! Vezi când și de unde va pleca





Susținătorii echipei fanion a Aradului au avut o inițiativă inedită, „istoric” – cum o numesc chiar ei. Având în vedere importanța confruntării cu liderul Gaz Metan, dar și faptul că UTA a sărbătorit la începutul acestei săptămâni 71 de ani de la înființare, fanii „alb-roșii” au rezervat un tramvai cu care se vor deplasa la arena „Motorul”.

Întâlnirea suporterilor va avea loc la ora 9 la Old Lady’s Pub de pe strada Poetului, pentru ca plecarea tramvaiului să fie programată la ora 10, de la ieșirea din Depoul de la UTA. Capacitatea tramvaiului este de aproximativ 200 de persoane, așa că sunteți așteptați în număr cât mai mare în „vagoane”.

Un comentariu

  1. sa fie clar : de la meciul de baraj ptr. Liga 1 disputat la Alba -Iulia acest meci este istoric ptr. UTA CARE ARE SANSA DE PROMOVARE ,din nou in Liga 1,cu meci disputat pe teren.Atunci deplasarea celor ,se zice SI ZIC SI EU CARE AM FOST ACOLO, zece mii de suporteri s-a facut cu autoturisme,cu trenul dar si per-pedes apostolorum…acum,nostalgic,cu tramvaiul.SUCCES UTA Arad !

    0
    0
    1. Ce ne-am mai bucurat atunci,că au pus meciul la Alba Iulia….dar a venit domnul arbitru Corponean,care ne-a tocat mărunt tot meciul.Deh,doar era marele Nețoiu patron la Rocar pe vremea aia.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button