UTA Arad

Nagy: „Rezultatul menține suspansul, putea fi și mai frumos la ultima fază”





„Bătrâna Doamnă” a jucat de la egal la egal cu marea favorită la promovarea în Liga 1 și, cu puțin noroc, putea chiar să o învingă. Meciul în sine nu a fost prea spectaculos, miza punându-și amprenta pe desfășurarea ostilităților.

Pustai a lăudat-o pe UTA, iar Roland Nagy a întors favorul:  „Îl felicit pentru acest parcurs pe cei de la Mediaș, o echipă echilibrată și așezată, cu o îmbinare frumoasă, ca și la noi, între tineri dornici de performanță și fotbaliști mai experimentați. Echipa asta nu a pierdut demult, iar în sezonul regulat a luat numai un gol în acestă primăvară. Apoi, în play-off, marcaseră câte trei goluri pe meci până să vină la noi, nu e întâmplător pe locul 1”.

Referindu-se la desfășurarea partidei, antrenorul „alb-roșiilor” a adăugat:  „În prima repriză am avut mai multă reacție și o anumită putere ofensivă. Am reușit să ținem bine și de minge, dar încetul cu încetul, în repriza a doua am scăzut ritmul. Pe undeva, era și normal, căci cele trei jocuri în 6 zile, plus drumul de la Târgoviște cu o sosire joi la ora 4 dimineața, ne-au epuizat. A fost un consum mare atât pe teren, cât și în autocar, pe care am încercat să-l gestionăm cât mai bine, dar – din păcate – nu am avut prospețimea dorită pe tot parcursul meciului”.

În condițiile în care Alin Gligor s-a accidentat, iar stafful tehnic făcuse toate schimbările, UTA a încheiat jocul în inferioritate numerică.  Cu toate astea, arădenii puteau da lovitura în cel de-al treilea minut de prelungire. „În condițiile în care am rămas în zece pe final, era normal ca echipa oaspete să aibă mai mult balonul, să pună presiune, fără însă a avea ocazii importante. A fost un rezultat echitabil până la urmă, chiar dacă putea să fie mai frumos în ultima secundă. Poate a fost singurul fault de 50-50% și ni l-a dat nouă, iar oaspeții au explodat puțin, iar din el s-a născut o mare șansă pentru noi. Ne pare rău că nu am reușit să bucurăm și mai mult această suflare fotbalistică ce suferă în Arad și care astăzi s-a apropiat mai mult de noi ca altădată”, a mai punctat Nagy.

Întrebat dacă echipa sa a devenit favorită măcar la ocuparea locului 2, fostul mijlocaș a mai punctate: „Îi mulțumesc lui Cristi că spune despre noi că, alături de Mediaș, suntem cei mai buni din serie, dar eu consider că și Chindia e o echipă constantă, echilibrată și periculoasă, cu care mai urmează să jucăm la Arad. Rezultatul de azi menține suspansul, căci diferența de puncte a rămas aceeași atât față de locul 1, cât și de locul 3. Așa cum azi ne-am autodepășit în multe momente, încercăm să ne agățăm de orice și în partidele rămase de disputat. Am muncit pentru situația în care ne aflăm și vrem să profităm cum putem mai bine de ea”, a încheiat Roland Nagy.

FOTO: Viorel Musca

Un comentariu

  1. Roly, ca de obicei echilibrat si la obiect. Succes pe mai departe. S-a demonstrat ca avand continuitate pe banca tehnica si cu jucatorii, se poate naste ceva frumos la Arad. Felicitari si suporterilor prezenti la meci, ei fiind asteptati in tot acest minicampionat sa fie la fel.Peluza, tribuna II si tribuna 1 au fost la inaltime!!

    0
    0
  2. N-ai ce să spui,Gazul este o echipă puternică,cred că vor promova fără probleme.Rezultatul de astăzi este unul bun,dacă ținem cont că noi nu prea am contat in a doua repriză.Strătilă mi-a scos peri albi azi,n-a prins o zi deloc bună,apărarea,la golul oaspeților, a fost inexistentă.Oricum,mă bucură tăria echipei,reușim să revenim pe tabelă după ce suntem conduși,ăsta nu-i puțin lucru.

    0
    0
  3. Nu mai fiti suparati , UTA. o sa mearga la baraj de pe locul doi si va fi foarte ,foarte greu de promovat . Eu vreau sa promoveze inca din anul acesta , dar eu cred ca la anul v-om fi tot in liga2a cu o singura serie si asta nu o spun cu rautate, pt. ca oricare echipa din seria asta care va termina pe locul doi, va avea sanse minime sa promoveze pt. ca chiar daca va castiga primul baraj cu cealalta echipa din seria 1a de pe locul doi, va da piept cu o echipa din liga1a care va fi Chiajna, Voluntari sau Botosani si va dati seama ca sanse de a promova vreo echipa din liga2a de pe locul doi este aproape ZERO BARAT. Pt. ca acest sistem este nedrept ,sistem facut in batjocora. Asta i-am spus si lui Roli Nagy la Targoviste si a recunoscut ca este foarte greu de promovat in conditiile acestui sistem.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button