UTA Arad

Terapie prin muncă la UTA: „Să punem în încurcătură conducerea!”





La finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș, Roland Nagy sublinia faptul că echipa sa a suferit la capitolul prospețime fizică și asta pentru că a avut de disputat trei meciuri oficiale în 6 zile, două dintre ele departe de casă.

La UTA, însă, terapia se rezumă la și mai multă muncă. „Am încercat să încărcăm puţin în această săptămână, pentru că săptămâna trecută s-a pierdut foarte mult. Au fost trei meciuri grele, care au consumat mult. Am vrut să încărcăm prin forţă, sper să fi reuşit acest lucru, iar până sâmbătă jucătorii să ajungă la condiţia optimă. Drumul de la Târgovişte spre acasă a fost obositor, apoi am făcut doar antrenamente de refacere. Băieţii s-au descurcat foarte bine. Chiar dacă am căzut puțin la un moment dat, să nu uităm că am avut ocazie de gol în ultimul minut în inferioritate numerică. Nu e întâmplător acest lucru, cum și la Târgovişte și la Mioveni am marcat spre final. Asta doveşte că avem forţă şi o pregătire fizică bună. De aceea, trebuia să punem înapoi din ceea ce s-a consumat”, a explicat Cristian Todea.

Întrebat dacă vestiarul simte fremătarea conducerii, care a oferit deja trei prime speciale în play-off, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne” a adăugat: „Am spus-o mai demult că noi vrem să punem în încurcătură conducerea și oamenii care se ocupă de asta și poate am și reușit cât de cât. Şi-au dat silinţa să ne simţim importanţi, dar ne dorim mai mult de atât. Vrem să fim şi mai importanţi. Prin prestaţii bune, prin rezulatele noastre, sperăm să vorbim la mai concret și de restul (n.a. prima de obiectiv). Deocamdată, totul s-a rezumat la simple discuții, supoziții și nici nu e cazul să se forțeze nota. Poate, peste câteva etape, dar asta depinde numai și numai de noi, de ceea ce vom face pe teren în acest play-off”.

Din informațiile noastre, pentru victoriile cu Brașovul și Mioveniul și remiza de la Chindia, un titular a încasat deja câte 700 de lei, iar restul până la sută la sută din prima de joc specială oferită dinspre oficialități urmând să se ia la final de sezon. Punctul de acasă cu Mediașul nu s-a premiat de conducere.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button