Fotbal judetean

Livetext: Crișul – Pecica 3-0, final





De la ora 17, la Chișineu Criș începe derby-ul rundei a 22-a a Ligii a IV-a între ocupantele locurilor 3 și 4.

Formații oficiale: 

Crișul: Mucha – Pantea, Toseschi, Ciuciu, Jude – Turcuș, Lung, Magda, Ciornei – Al. Drăgan, Modan.

Pecica: Rus – Er. Wild, Gabor, Ew. Wild, V. Fritea – Ponta, Arsene, R. Fritea, Boldizsar – Burian, Peii.

Arbitri: Tudor Jurcă – Emil Cristea, Filip Cârmaci. Observatori AJF: Mircea Toderici, Ovidiu Coman

A trecut un sfert de oră la Chișineu Criș cu o ocazie importantă pentru gazde, la șutul din 12 metri al lui Ciuciu, respins de la colțul lung de Rus. Meciul e destul de dur, gazdele efectuând deja două înlocuiri. Nerefăcuți complet, Turcuș și Magda au fost deja înlocuiți de juniorii Ghilea și Deloreanu. Crișul are acum 4 juniori pe teren. Nou intratul Deloreanu a avut un prim șut bun, cu exteriorul, respins de Rus.

Gazdele au intensificat presiunea și după un șut al lui Drăgan peste poartă și o reluare pe lângă colțul scurt a lui Lung, după un corner, s-a deschis tabela. Ciornei a centrat de pe dreapta, iar Modan a înscris cu o lovitură de cap puternică ce a lovit și pământul chiar pe linia porții.

Jocul continuă să fie destul de dur la Chișineu Criș. S-au înmulțit galbenele, iar Ciuciu a și fost iertat de al doilea. În minutul 37, Ciornei a înscris după o centrare șutată ce a atins și transversala, dar lovitura liberă dictată era indirectă și reușita a fost anulată. În minutul 39, Vasilca l-a înlocuit pe R. Fritea.

Din minutul 43, scorul a devenit 2-0. Drăgan l-a deschis în careu pe Ciornei, acesta a pătruns pe dreapta, a șutat tare în cros: bară-gol. Rus nu a schițat niciun gest. Gazdele se bucură și scandează:„ Suntem o echipă!”

E pauză la Chișineu Criș la scorul de 2-0 pentru gazde

S-a reluat repriza secundă fără alte schimbări în cele două echipe. Jocul e în continuare dur, cu alte două galbene pentru Vasilca și Ciornei. Un al doilea avertisment merita și Mucha, care a trimis nervos mingea ce trebuia degajată dintr-un aut de poartă ieșit după ce Peii a trimis de puțin cu capul pe lângă o centrare a lui Arsene. Portarul Crișului a fost cel greșise inițial la faza de gol a oaspeților.

Din minutul 56, la oaspeți joacă Moldovan în locul lui Boldizsar.

Din minutul 68, e 3-0. Ciornei, cel mai bun om de teren, a centrat din nou de pe dreapta și Ciuciu a înscris cu capul din plonjon: 3-0!

Încă două schimbări în cele două echipe: Trif cu Ponta, la Pecica, respectiv Faur cu Drăgan, la Crișul. Arsene putea reduce din avantaj din lovitură liberă, dar a tras peste poartă.

Meciul curge spre un succes la scor de neprezentare pentru gazde. Tolan a mai intrat în locul lui Jude în minutul 88.

S-a încheiat jocul de la Chișineu Criș cu o victorie clară pentru gazde ce ajung pe locul 3.









Un comentariu

  1. Mi-ar place un joc de baraj tur -retur intre UTA si acs recas allias Timisoara ,cred ca este posibil la cum se desfosoara lucrurile,vor fi doua meciuri cu casa inchisa si mai ales pe Bega se poate venii ptr.ca arena are cel putin 30000 locuri! HAIDE UTA ,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button