National Sebis

Sebișenii văd podiumul însă doar o victorie cu Metalurgistul Cugir îi și apropie de el





După ASU Poli, o nouă pretendentă la promovare sosește la Sebiș. Metalurgistul Cugir e pe ultima poziție a podiumului și e nevoită să câștige mâine, dacă își dorește să mai păstreze șanse la primul loc. Pe de altă parte, sebișenii au și ei ca obiectiv „cocoțarea” pe podium, iar succesul de acum două săptămâni cu timișorenii  le dă tot dreptul să spere la un scenariu asemănător și contra grupării din județul Alba.

Aflați la 5 puncte  în spatele Cugirului, „alb-albaștrii” au doar varianta victoriei dacă vor într-adevăr o medalie la finele stagiunii. De la revenirea lui Călin Cojocaru pe banca echipei, s-a redobândit atitudinea corespunzătoare, cu care s-au luat 12 puncte din 15 posibile în luna aprilie. „Vrem să confirmăm parcursul și jocul bun din ultimele etape. Exceptând deplasarea de la Cisnădie, unde am jucat fără jumătate din echipă, cred că am demonstrat forță împotriva oricărui adversar. Am spus-o demult și cred cu adevărat asta, merităm un loc mult mai bun în clasament decât cel pe care-l ocupăm acum. Dar, trebuie să demonstrăm pe teren etapă de etapă acest lucru, iar vineri cu atât mai mult cu cât jucăm chiar cu formația de deasupra noastră”, spune Călin Cojocaru.

Managerul-antrenor al Naționalului consideră că disputa de mâine seară (ora 18) poate fi privită și ca un examen de maturitate. „Cred că jucăm împotriva celei mai omogene formații din seria noastră. Joacă demult în aceeași formulă, s-a bătut mai mereu pentru primele locuri și, din acest punct de vedere, au un mic atuu în fața noastră. Dar, știu că băieții mei vor compensa prin dorință de afirmare, forța grupului, dar și valoare individuală. Majoritatea componenților echipei noastre merită să joace mai sus și demonstrează etapă de etapă acest lucru”, a adăugat Cojocaru, care nu se va putea baza pe Rosenblum (bolnav), în timp ce Velici și Mihuța sunt incerți. 

Cel mai probabil, Sebișul va alinia următărul prim unsprezece: Bujor – Bogdanovici, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Zurbagiu, Avramescu – Z. Radu, Keita, Susan – Velici.

Arbitri: Alexandru Bălan (Hunedoara) – Dragoș Popa (Băișoara – Cluj), George Suciu (Cluj).

Observatori FRF: Ioan Mureșan (Timiș), Adrian Baghiu (Reșița)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button