Fotbal judetean

Crișul nu a fost impresionată de nevoile vecinilor





Fiindcă terenul din Chișineu Criș a găzduit câteva dintre competițiile Cupei Crisius, Crișul Chișineu Criș și-a întâlnit vecinii din Șimand în această seară, în cadrul rundei cu numărul 23 a Ligii a IV-a. Pentru antrenorul oaspeților, Mihai Roșca, partida a avut o însemnătate aparte și asta pentru că și-a revăzut o mare parte din foștii elevi, cu care a lucrat până cu două săptămâni înainte de debutul prezentei stagiuni, dar și pentru că punctele erau foarte importante în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare.

Însă, Crișul și-a făcut treaba și a valorificat plusul de valoare. A fost 3-1 pentru gazde, după reușitele semnate Ciornei, Alin Drăgan și Modan, în timp ce pentru Șimand a redus la un moment dat din diferența (2-1) Ioan Ruska. Cu acest succes, trupa de pe Criș a revenit pe podium, în timp ce „șoimii” au rămas pe loc retrogradabil.

Formații:

Crișul: Mucha – Șt. Pantea, Toseschi, Ciuciu, Jude – Ciornei, Turcuș, Ghilea (58 Petrescu), Deloreanu (59 Lung) – A. Drăgan, Modan.

Șimand: Vaida – Malancu, Hadăr (70 A. Cuc), I. Ruska, Cătană – Burlacu (86 Balogh), Fl. Rus, Țigan, A. Pantea (46 Mărcuș) – Mitu, Rechițan.

Arbitri: Daniel Burcă – Andreeas Junger, Silviu Mocanu. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Teodor Juşcă

Clasament

clasd

Etapa viitoare (14-15 mai): Felnac – Crișul, Glogovăț – Aqua Vest, Păuliș – Curtici, Lipova – Pecica, Șimand – Mailat, UTA II – Zăbrani, Cermei – Sântana.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button