Fotbal judetean

Livetext: Gloria Lunca Teuz Cermei – Crișul Chișineu-Criș, 1-2, final





Începând cu ora 17.30 transmitem în format Livetext semifinala din Cupa României dintre  Gloria Lunca Teuz Cermei – Crișul Chișineu-Criș. Vreme închisă, teren bun, 200 de spectatori. Cermeiul joacă fără mai mulți titulari, menajați pentru meciul decisiv de duminică din Liga a patra, în compania formației Unirea Sântana.

Formațiile:

Gloria Lunca Teuz Cermei: Koromi – Gurban, Varga Mark, Vereș, Brîndușe, Tipel, Purece, Ghergar, Brândușe, Bulza. Rezerve: Rusu – Nistor, Cotoc, Bătrân, Sălăjan, Jurcoi, Chiș. Antrenor: Mircea Aslău.

Crișul Chișineu-Criș: Mucha – Toseschi, Ciuciu, Pantea, Ciornei, Ghilea, Deloreanu, Turcuș, Lung, Alin Drăgan, Modan. Rezerve: Pătroi – Petrescu, Covaci, Faur, Tolan. Antrenor: Gheorghe Drăgan.

Arbitri: Tudorel Jurcă – Daniel Bondar, Alexandru Pantea. Observatori AJF:  Leontin Buda, Andras Mako.

Primele 15 minute au fost de tatonare, cele două echipe nu și-au pus probleme în atac.

În min. 16 Deloreanu a scăpat nemarcat la 20 de metri puțin lateral stânga și a șutat prin surprindere sub transversală, în dreapta stânga lui Koromi. Scor Cermei – Chișineu 0-1.

În min. 20 Modan a reluat în plasă o centrare de pe dreapta dar tușierul a ridicat fanionul, poziție de offside. Cermeiul a încercat să revină în joc dar Purece și Berar s-au jucat în careul lui Mucha și nu au putut finaliza.

În min. 32, Lung a reluat cu capul o centrare înspre punctul cu var de unde Modan s-a înălțat frumos și a lovit cu capul trimițând plasat în dreapta lui Koromi. Scor Cermei – Chișineu 0-2.

În min. 40 Modan a pătruns pe stânga la marginea careului mare și a șutat pe jos la colțul lung, pe lângă poartă.

Pauză la Ineu, Gloria Cermei – Crișul Chișineu-Criș 0-2.

În min. 49 La Crișul, Alin Drăgan a lăsat locul lui Faur.

În min. 50, Ciornei a executat o lovitură liberă de la 16 metri lateral stânga și a trimis înalt în careu până la Ciuciu care a trimis bine cu capul dar Koromi a prins mingea pe linia porții.

În min. 58 Berar scapă demarcat pe dreapta în interiorul careului și șutează la colțul lung dar pe lângă poartă.

În min. 59 Vereș șutează puternic de la 20 de metri lateral dreapta, Mucha respinge pe centru în afara careului de unde Ghergar lovește cu capul și trimite mingea în poartă. Scor Cermei – Chișineu 1-2. Ghergar a primit și un galben după gol.

În min. 64 Brândușe a luat galben.

În min. 70 Berar a executat peste poartă o lovitură liberă de la 20 de metri, puțin lateral stânga.

În min. 73 Faur a lovit bine cu capul din 10 metri, Koromi a respins în transversală și a prins apoi mingea pe linia porții.

În min. 75 Purece a trimis peste poartă din 6 metri cu poarta goală. La Crișul a ieșit Deloreanu și a intrat Covaci.

În min. 80 Faur a pătruns în careu pe stânga și a șutat în plasa laterală din unghi mort.

În min. 82 Modan a șutat de la 20 de metri din poziție centrală, puțin pe lângă poartă. Cionei a primit galben pentru fault.

În min. 88 Modan a reluat din voleu de la 16 metri, puțin peste transversală.

În min. 89 Ciornei a șutat de la 16 metri lateral stânga, Koromi a reținut fără probleme. Schimbare la Cermei, a ieșit Tipel și a intrat Bătrân.

Min. 90 Centralul a arătat 3 minute de prelungire. La Crișul, a ieșit Ghilea și a intrat Petrescu.

Min.93 Fluier final, Crișul câștigă cu 2-1 și merge în finala Cupei României.

***

În cealaltă semifinală disputată la Șiria: Progresul Pecica – Șoimii Lipova 1-2. Au marcat Peii – min. 35, respectiv Borteș – min. 2 și Sergiu Popa – min. 73









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button