Fotbal juniori

Eșec la ultimul meci acasă la Under 17: UTA – Pandurii 2-4





Echipa lui Francisc Tisza și Sandu Țamboi au pierdut ultimul meci al sezonului  în Liga Elitelor disputat pe teren propriu. Văzându-se cu sacii în căruță după ce și-au îndeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare, puștii UTA-ei au cedat cu 4-2 în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu. Gruiescu a egalat la un moment dat la 1 scorul și a mai avut o mare ocazie de gol, însă scorul pauzei a fost 1-3. Varga a dat impresia revenirii pe tabelă a gazdelor, însă oltenii au clarificat situația pe final, pe o contră, când toți „alb-roșii” erau în atac în căutarea golului.

„Când îți lipsește și motivația din precedentele partide e greu să suplinești lipsurile pe care le avem, inclusiv cele legate de valoarea individuală a jucătorilor. A intervenit și oboseala după deplasarea de miercuri la Satu Mare, am avut și neinspirație la finalizare, toate astea au condus la o înfrângere din care avem de învățat. Ne deplasăm la Cluj pentru un meci bun, așteptând și noi apoi meciurile de Cupa României”, ne-a declarat Francisc Tisza, antrenorul UTA-ei 17.

Mureșan – Gabor, Deliman, Rogojan, Varga – Mager, Vasile, Toma, Stahl – Țurcanu , Gruiescu, plus Savin, Sabău, Ciucifara, Curta și Frai au fost fotbaliștii utilizați azi în partida de pe arena din Sânicolau Mare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button