SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Issa a adus trei puncte foarte importante: „Dumnezeu ne-a ajutat din nou“





Șoimii Pâncota a reușit să întoarcă din nou rezultatul spectaculos în ultimele minute într-o dispută din play-out-ul ligii secunde. După CSM Râmnicu Vâlcea, a venit rândul celor de la Unirea Tărlungeni să primească două goluri în ultimele cinci  minute ale confruntării și să iasă de pe teren cu mâna goală.

Unul dintre artizanii principali ai succesului a fost Issa, căpitanul Pâncotei, care a adus cele trei puncte cu un gol înscris la ultima fază. Reușita a fost îndelung contestată de către oaspeți, care au considerat că balonul nu a trecut linia porții. „Pentru mine personal a fost o săptămână tristă, având în vedere ceea ce s-a întâmplat cu Patrick Ekeng, dar acum zâmbesc. Dumnezeu ne-a ajutat din nou și astfel am reușit să obținem cele trei puncte pe final, la fel ca și cu Vâlcea. Avem deja încredere în noi, în abilitățile noastre, de aceea reușim să întoarcem rezultatul pe final. Sigur, ne-am bucura să nu mai oferim atâtea emoții și să tranșăm soarta partidei mai din timp, dar importantele sunt punctele. Mai avem meciuri de disputat și salvarea de la retrogradare nu s-a decis încă. Suntem foarte bucuroși pentru acest succes, unul foarte important“, a declarat mijlocașul la închidere al Pâncotei.

Din păcate pentru Șoimi, aceștia se vor vedea nevoiți să joace finalul de sezon fără Claudiu Pascariu, care va fi nevoit să se opereze datorită accidentării de la tendon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button