Fotbal judetean

Prea multe absențe pentru gazde: Victoria Felnac – Crișul Chișineu Criș 1-2





Gruparea lui Ghiță și Alin Drăgan și-au regăsit cadența și au bifat cea de-a treia victorie consecutivă pentru un provizoriu loc secund. Victoria Felnac avea șanse mici la un rezultat pozitiv la câte probleme de lot a avut. Au absentat Vidac, Nichici, Sabău, Nichituț și Maxim, iar Migricel Istin a ieșit și el de pe teren după 24 de minute.

Dar, până să părăsească gazonul, fostul fundaș al Progresului Pecica și-a împărțit vina cu portarul Linguraru pentru reușita de 0-1 a oaspeților.  Tabela se modifica încă din minutul 17, cu formația vizitatoare mai prezentă în joc, cu o forță superioară la construcție și atac. Totuși, după o oră de joc, Felnacichi a fost pe fază la un balon respins cu ajutorul transversalei de Mucha la șutul lui Băd și a egalat la 1. Forcingul de final al Crișului a adus și golul victoriei, înscris cu capul de Faur, după o centrare de pe stânga (min. 79).

La finalul confruntării, Dan Cuedan a recunoscut superioritatea formației adverse. „Am întâlnit o formație ce stă mult mai bine ca noi pe fiecare post. Sunt mai valoroși, dar parcă și mai responsabili, cu o capacitate de autocontrol mai bună. Am gestionat foarte prost unele momente cheie, cum a fost eroarea lui Nichici cu Curtici sau cea a lui Linguraru cu Pecica, dar și galbenul luat săptămâna trecută de Vidac ce i-a adus suspendarea pentru meciul de azi. Am avut și jucători accidentați sau bolnavi, dar eu am fost mulțumit de cei care au evoluat astăzi. Am fost destul de disciplinați tactic, am încercat să egalăm până la final, deși, după aspectul jocului, remiza ar fi fost nedreaptă. Deși am avut rezultate bune, ce ne-au îndepărtat de zona fierbinte a clasamentului, mi-ar fi plăcut să fi reușit mai multe în fața primelor clasate. Din păcate, am pierdut cu primele 4 și am obținut un singur punct cu Frontiera Curtici. Dar, mai avem două etape din care am vrea să scoatem maxim”, a explicat antrenorul lui VI-FE.

Formații:

Felnac: Linguraru – Stanciu, Istin (24 Bogdan, Daicu), Rotar, I. Toda – Stan, Gîdea, Mărușteri, Felnacichi – Roșuț, Băd.

Crișul: Mucha – Ș. Pantea, Toseschi, Ciuciu (45 Faur), Jude – Ciornei, Lung, Petrescu, Deloreanu (70 Covaci) – Turcuș, Modan.

Arbitri: Loredan Bogdan – Zoltan Nagy, Ioan Vasile. Observatori AJF: Mircea Toderici, Vasile Rad









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button