National Sebis

Lugoj – Sebiș, un meci al ambițiilor prietenești





Rămase fără obiectiv pe acest final de sezon, echipele prietenilor Cosmin Petruescu și Călin Cojocaru se duelează în intermediara de mâine seară. Ambele au rămas datoare în acest campionat, cu un plus pentru bănățeni, care au avut rezultate mult sub așteptări.

Chiar tehnicianul Sebișului recunoaște: „Credeam că vor fi mai sus, cel puțin în primele 5-6 echipe. Nu știu exact ce s-a întîmplat cu Lugojul, dar pe noi ne interesează să luăm punctele din acest meci. Cosmin (n.a. Petruescu) e prietenul meu, e un antrenor valoros, dar sper ca echipa sa să nu-și revină exact cu noi. Avem și noi de recuperat punctele pierdute etapa trecută, dar mai ales vrem să avem o prestație demnă de Sebiș. În niciun caz nu mai avem voie să jucăm ca și în partida cu cei de la Cugir”.

Călin Cojocaru mai recunoșate că nu i-a fost ușor să-și țină jucătorii în priză în cele 12 zile fără meci oficial. „E dificil să faci un ciclu de pregătire pe finalul unui sezon în așa fe încât să-ți ții conectată echipa. Adversarii noștri au jucat vineri, rămâne de văzut dacă e un avantaj sau un dezavantaj pentru noi. Cert este că vrem toate cele trei puncte pentru un loc cât mai bun în clasament”, a adăugat managerul – antrenor al sebișenilor.

Avramescu absentează din cauza unei suspendari, iar Rosenblum este bolnav.

Arbitri: Răzvan Lădar – Bogdan Gireada (ambii din Oradea), Ionel Drulă (Drobeta Turnu Severin). Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Alin Donose (Craiova)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button