Fotbal judetean

Matematica îi surâde trupei lui Pința: UTA II – Victoria Zăbrani 2-3





Victoria Zăbrani a apăsat la momentul oportun pe accelerație și, câștigând două meciuri consecutive, singurele ale returului până acum, au obținut salvarea matematică de la retrogradare.  Ultima a venit aseară, la Șiria, împotriva puștilor lui UTA II, întărită cu Vlad, Murakami și Pîslaru.

Partida a fost deschisă, pe contre, cu răsturnări de situație și un final perfect pentru echipa vizitatoare. Vlad Michel (17) și „Ivan” Ciubotariu (65) au înscris cu șuturi frumoase din afara careului, între ele venind și reușita tot de la distanță, dar din lovitură liberă, a lui Crișan. Scăpând fără gol primit, Zăbraniul a forțat pe final și a luat toat „potul”. Mai întâi, Crișan a izbutit „dubla” în urma unui penalty obținut de Achim, pentru ca la ultima fază, Rancov să dea lovitura după o pasă a lui Pruteanu și un dribling scurt și în fața lui Mara.

Cu obiectivul îndeplinit la seniori, Leontin Pința se gândește de acum la competițiile de juniori. „Mă bucur că avem liniștea necesară să pregătim ultimele meciuri stagionale la copii. Sperăm să devenim campionii Aradului și să ne măsurăm forțele cu alte județe.  Sunt mândru de această echipă tânără ce nu s-a descurajat niciun moment, iar acum, dar mai ales de la anul încolo, va culege roadele muncii ei. Îi felicit și pe cei de la UTA pentru jocul de ieri, dar și pentru rezultatele de la toate nivelurile”, a punctat antrenorul Victoriei Zăbrani.

Formații:

UTA II: Mara – Revesz, Ciubotariu, Pîslariu, Codre – T. Bodri, Al. Lazăr – L. Bodri, Murakami, Vlad – I.A. Bodri (71 Marica).

Zăbrani: Stănilă – Ursoi (52 Matei), A. Avram, Zopota, Țop – Viderok (36 Hojda), Ianc, Nibu (75 Rancov), Crișan – Rogojinaru (68 Achim), Pruteanu.

Arbitri: Ionel Deac – Gabriel Hărduţ, Alin Bolcaş. Observatori AJF: Leontin Buda, Gheorghe Sfăt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button