UTA Arad

UTA Under 19, în fața meciului sezonului la Cluj: „Încă un pas până la aprinderea reflectoarelor”





Dacă în partidele pe puncte din Liga Elitelor, juniorii UTA-ei au avut oscilații de formă și rezultate, în Cupa României , competiție rezervată aceleași categorii de vârstă, arădenii au mers șnur. Au trecut acasă de Dinamo (cu 2-1) și Voluntari (3-1), iar mâine au programată semifinala competiției.

Sorții au decis ca „alb-roșii” să se deplasează la Cluj, pentru a încrucișa armele cu Viitorul „Mihai Georgescu”. La prima vedere, gazdele sunt favorite, cu atât mai mult cu cât i-au învins deja pe utiști în două rânduri în această stagiune, fără gol primit. „Statistica ar spune că plecăm cu șansa a doua, dar fotbalul ne-a învățat că niciun meci nu seamănă cu altul. În plus, miza e una ridicată, iar băieții conștientizează asta. Știu că mai au un pas până la a se afla în lumina reflectoarelor, în finala de la București, la care vor participa mulți oameni de fotbal importanți din România. E șansa lor să se remarce și mai mult decât au făcut-o până acum, dar pentru asta trebuie să facă o partidă  bună mâine. Eu zic că dacă avem acea agresivitate și concentrare de care tot am vorbit ultimele zile și pe care le-am văzut și în partidele cu Dinamo și Voluntari, putem trece de clujeni. Avem și sprijnul antrenorilor de la prima echipă, ce ne-au dat câțiva jucători și cărora le mulțumim pe această cale”, a precizat Dan Stupar.

Într-adevăr, Costin, Covaci, Petre și Jorza, fotbaliști care ar fi putut face parte din lotul UTA-ei pentru disputa cu Chindia vor fi la dispoziția UTA-ei Under 19 pentru confruntarea ce începe mâine, de la ora 12, la baza sportivă Unirea din Cluj. La dispoziția lui Roland Nagy și a colaboratorilor săi au rămas Dinculescu și Lazăr, care vor lua loc pe bancă pentru partida de mâine după-amiază cu trupa dâmbovițeană.

FOTO: UTA Media Design

2 comentarii

  1. copii isi dau tot interesul dar banii ii folosesc altii ,au contracte neplatite de luni de zile asta de ce nu scrieti ,cand au rezultate va place sa va laudati dar conditiile in care se fac nu le spune nimeni

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button