UTA Arad

„Alb-roșii” împărtășesc durerea unui fost coleg





Răzvan Oaidă trece prin momente foarte grele. Aflat la Brescia, noua sa echipă, mijlocașul de 18 ani a primit vestea cutremurătoare a decesului tatălui său, care a făcut infarct la numai 48 de ani. Colegii de generație s-au mobilizat imediat și au fost alături de Răzvan, care, ieri, și-a condus părintele pe ultimul drum.

Astăzi, înainte de primul fluier al semifinalei Cupei României, competiție rezervată formațiilor din Liga Elitelor, arădenii au intrat pe gazon cu tricouri speciale inscripționate cu mesajul: ”Alături de Oaidă”.

Mijlocașul central este unul dintre cei mai talentați fotbaliști crescuți de Cristi Păcurar, Francisc Tisza și Marius Demian, transferându-se încă de la vârsta de 16 ani la gruparea engleză, Wolverhampton. De două luni de zile, Răzvan Oiadă a ajuns în curtea celor de la Brescia Calcio, grupare ce are are o tradiție cu jucătorii români. Hagi, Sabău, Mateuț, Lupu și Răducioiu sunt numele celebre ce au evoluat pentru „rândunici”. Arădeanul va avea drept de joc pentru italieni de abia din stagiunea următoare de Serie B.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button