UTA Arad

Croitoru: „Nu am făcut cel mai bun joc, dar nici norocul nu a fost de partea noastră”





După primele 30 de minute, după golul lui Cherchez și o evoluție palidă a UTA-ei, Chindia Târgoviște a lăsat impresia că poate da lovitura la Arad. „Alb-roșii” au avut – însă – o revenire de poveste și a luat punctele ce îi fac favoriți cel puțin la ocuparea locului secund la finalul play-offului.

La finalul partidei de pe „Motorul”, antrenorul oaspeților a părut descurajat, mai ales că nici el nu a putut alinia – din diferite motive – cea mai bună echipă.  „A fost un joc cu o încărcătură extraordinară. Am plecat la drum în acest sezon cu gândul să prindem play off-ul şi să evităm retrogradarea. Am avut un an bun şi am ajuns, cu trei etape înainte de final, să disputăm, practic, cel mai important meci al campionatului. Din păcate nu am reuşit să facem cel mai bun joc, am pierdut. Ne-au lispit și câţiva jucători importanţi. Popa a fost suspendat, Ispas a stat pe bancă, dar nu s-a antrenat decât o zi. Nisipeanu a jucat nerefăcut. Pe un alt jucător l-am trimis acasă cu varicelă. Un aspect ce ne-a dezavantajat a fost distanţa mare, în general distanţele mari pe care le-am parcurs din zona noastră spre Vest. Meciurile cu încărcătură psihică şi fizică deosebite le-am jucat la intervale scurte de timp. Nici norocul nu a fost de partea noastră. La 1-1 am avut bară, la 2-1 a apărat Miron şi imediat pe contraatac s-a făcut 3-1. Acesta e fotbalul însă”, a spus Nicu Croitoru la finalul partidei de la Arad.

Tehnicianul dâmbovițenilor s-a referit și la situația din clasament și favoritele la primele două poziții. „Cele mai mari şanse la primul loc le are Mediaş, deși e un campionat cu multe rezultate la care nu ne aşteptam. Şi noi suntem una din <<beneficiarele>> acestor rezultate neaşteptate, căci am făcut puncte cu echipele fruntaşe și am pierdut cu formații mai slab clasate. Noi vom juca pentru locul doi, dar UTA e favorită acum. Era clar că cine câştigă azi e favorită principală la locul doi. Dacă băteam noi sau făceam egal, eram la mâna noastră”, a adăugat Croitoru.

În final, „principalul” Chindia a avut o mențiune specială la adresa spectatorilor: „Vreau să felicit publicul extraordinar, în special galeria. Însă, sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în jurul băncii de rezerve. Până acum nu mi s-a întâmplat să fiu înjurat 90 de minute în continuu şi suntem la Arad. În rest tot respectul pentru felul în care spectatorii au încurajat echipa”.

FOTO: Viorel Musca

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button