UTA Arad

Stupar: „Ce poate fi mai frumos decât o finală?” Federația ar putea muta meciul cu Poli în Vestul țării!





UTA Under 19 este la 90 de minute de câștigarea unui trofeu în acest sezon. Arădenii au trecut cu 1-0 azi, la Cluj, de FC Viitorul Mihai Georgescu și au obținut biletele pentru finala Cupei României. „A fost un meci greu, cu o echipă bună și preocupată de joc, adversarii noștri au dezvoltat acțiuni cu mingi pe jos. Nu întâmplător au ajuns aici. Prin prisma ocaziilor, puteam tranșa mai repede victoria. Chiar dacă nu am făcut un joc atât de reușit cum au fost celelalte de două, probabil și datorită emoției, dar și adversarului bine organizat, importantă rămâne calificarea. Bravo băieților, ce poate fi mai frumos decât o finală? Cum am spus, acolo vor fi destul oameni de fotbal cu ochii pe ei, reprezintă o oportunitate bună să se remarce”, a punctat Dan Stupar, antrenorul „alb-roșiilor”.

stupi

Ultimul act se va confunda cu un derby al Vestului. UTA va fi față în față cu ACS Poli Timișoara, formație ce s-a impus pe Litoral după loviturile de departajare în fața Viitorului lui Hagi. Teoretic, finala ar trebui să se dispute la baza sportive Buftea în nocturnă, începând cu ora 20, dar „oficialii” celor două cluburi vor încerca să o mute în Vestul țării, pentru a o face mai accesibilă susținătorilor celor două echipe.

Mai rămâne de văzut, dacă în ultimul act, Stupar și Ungur vor beneficia și de aportul lui Tănase și Man, piese de bază ale primei echipe, ce – însă – duminică dimineața au meci de campionat cu Mioveniul.

10 comentarii

    1. Ai dreptate. O performanta remarcabila. Daca vor ramane la UTA, cu aportul tehnicienilor de care dispune clubul in acest moment, cu dragostea de Arad si traditia UTA in spate, sunt sigur ca vor ajunge sa formeze o echipa de seniori redutabila si performanta in urmatorii ani. Haide UTA!

      0
      0
  1. Intarita cu citiva jucatori din zona primei echipa copiii lui Stupar si Ungur au castigat un meci, in care nu erau favoriti. Finala mai bine s-ar juca la Timisoara, in nocturna, poate si multi dintre noi am putea fi linga copiii astia minunati. Azi am avut o mare bucurie UTA este peste tot !

    0
    0
    1. Nu stiu daca ar fi necesar ca fie ekipa intarita, ca cei care au dus greul aceia ar trebui sa se bucure de toata gloria … ca niciodata cei de la Under 19 sau de la UTA 2 Siria nu prea au fost titulari la prima ekipa … sau nici nu au jucat vreodata acolo … asa ca cel mai ok ar fi ca TOATA gloria sa fie doar a lor ca si munca a fost DOAR a lor … Felicitari Stupi si Mugurel si NEA FERI TISZA, artizanii acestei ekipe si acestei performante

      0
      0
  2. bravo stupar si ungur sa vina cupa la arad ,iar cine mor de ciuda gen pacurar sa stea linistiti ca nu a facut nimik pentru echipa asta…..

    0
    0
  3. @ionelashi- nu iti impartasesc parerea, este vorba de o generatie de varsta, peste 3-4 ani nici nu se mai stie care au fost la UTA 1 sau UTA 2 . E vorba de o performanta a clubului. Nu vad de ce Tanase, Burla nu ar putea juca, macar o repriza in finala, adica sa joace si dumineca si marti), sau macar cei care oricum sint rezerve la divizia B. Un trofeu pentru club este important, doar castigatorii se tin minte, locul 2 se cam uita.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button