Fotbal judetean

S-a intrat în linie dreaptă în Liga a 4-a: Toate speranțele urmăritoarelor Cermeiului se leagă de Curtici!





180 de minute ne mai despart de coborârea cortinei peste ediția 2015-2016 a primului eșalon județean. Campioana nu a fost decisă și, în proporție de 99%, numele ei va fi aflat doar după ultima etapă. Lunca Teuz Cermei e singura formație aflată la mâna ei, dar mâine are o deplasare de risc maxim în „fieful” formației clasate pe locul 5. Sântana și Crișul stau la pândă, poate mai și bagă bățul prin gard cu o „indirectă” ceva, cert este că nimic nu este jucat încă.

Oaspeții, obligați să câștige în: Frontiera Curtici – Lunca Teuz Cermei

Remiza cu Sântana ce a scos în evidență și mici carențe în jocul liderului, carențe de care trupa de la Graniță ar vrea să profite. Potențial ofensiv există har Domnului pentru curticeni, Pavel, Piț, Prică, Avrămuțiu sau Parlapan având calitatea necesară să facă oricând diferența., „Alb-roșii” de pe Teuz au de partea lor omogenitatea și, până la urmă, moralul și încrederea ce ți-o dă postura de lider. „Îi respectăm, dar vrem să-i batem. Suntem echipa de pe primul și nu concepem să mai pierdem această poziție până la final. I-am bătut nu demult în Cupă, dar niciun meci nu seamană cu altul. Am înțeles că și sunt și foarte motivați, dar la fel suntem și noi”, a spus Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Știm că întâlnim o echipa de pe primul loc, care ne-a învins de două ori în acest sezon, ultima oară cam acum o lună de zile în Cupa României. Țineam mult la o calificare în semifinale, dar dacă nu a fost posibil vom încerca să demonstrăm acum de ce suntem în stare”, a spus și Dinu Maghici, antrenorul „alb-albaștrilor”.

Absențe: Ardelean, Zoica (accindetați) / Adi Rusu (accidentat), Suslak (suspendat)

santana

Teoretic, se pune problema doar scorului: Unirea Sântana – CS Glogovăț

Trupa lui Donca pare a avea cea mai ușoară misiune în acest weekend. „Vladi” s-a salvat și matematic și, teoretic, nu ar trebui să „muște” prea tare. Dar, „uniriștii”  susțin că nu subestimează deloc echipa lui Man și Dehelean. „Greșim dacă ne considerăm câștigători dinainte. Dimpotrivă, eu zic ca va trebui să muncim serios pentru o victorie în fața celor de la Vladimirescu, care au destui fotbaliști buni. Cu unii dintre ei am lucrat și eu, Negrea, Mărculescu sau Ciornei. Punctele sunt extrem de importante, căci avem încă șanse importante să terminăm pe primul loc. Din păcate, depindem de rezultatele Cermeiului”, a punctat Cătălin Puia, șeful „roș-negrilor”.

Absențe: Mateiu (suspendat), Cl. Popa (accidentat) / –

lungcris

Gazdele se agață de ultimele șanse la locul 1: Crișul Chișineu Criș – Șoimii Lipova

 Meciul ar trebui să fie echilibrat la ce forțe angrenează combatantele. Din păcate pentru ei, lipovanii au păcătuit prin inconstanță în acest campionat și nici nu s-au simțit prea bine pe terenuri străine. Teoretic, gazdele ar trebui să fie și mai motivate și asta pentru că: „Ne-am propus să jucăm până la capăt, să ne jucăm micile șanse rămase la primul loc. Din păcate, suntem dezavantajați și de rezultatele directe cu ambele formații din fața noastră, așa că ar trebui să le depășim cu măcar un punct ca să fim campioni. E greu de crezut că putem face asta, dar speranța moare ultima. Tot ceea ce avem de făcut este să ne câștigăm noi meciurile, iar Lipova e un adversar de luat în seamă, foarte incomod”, a precizat Remus Lung, jucător și antrenor secund pe Criș.

Fiindcă cele două formații se vor întâlni și în finala Cupei României, e un bun prilej să-și ia pulsul. „Normal că ne dorim un rezultat bun, dar mai degrabă vrem să ne dăm seama la ce nivel sunt în perspectiva finalei. Pri prisma locului din clasament sunt favoriți, dar mingea e rotundă și eu am încredere în băieții mei”, a spus și Radu Pop, președintele „șoimilor”.

 

Absențe: Magda (plecat de la echipă), Turcuș (suspendat) / Denuț (suspendat), Trifoi (accidentat)

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button