Baschet

Graham ar putea reveni la ICIM





Conform Eurobasket.com fosta extremă a Aradului, Cherrise Graham, ar fi ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru a îmbrăca din nou tricoul galben-albastru. „Nu neg faptul că am avut discuţii cu ea, dar oferta noastră a fost prea mică. Nu putea să-şi permită a abandona locul său de muncă din SUA pentru a veni la Arad să joace, chiar dacă şi-a dorit enorm acest lucru. Din păcate oferta noastră nu poate să-i asigure condiţiile pe care ea le are acasă”, a spus Marcel Urban, preşedinte Univ Goldiş ICIM Arad.

Cherrsise Graham a fost părtaşă la cel mai bun sezon din istoria clubului arădean. În 2011 extrema americană a fost cea mai bună jucătoare a finalelor Cupei României şi a Ligii Naţionale, având o contribuţie decisivă la cucerirea a 3 trofee în acel sezon.

Un comentariu

  1. Nu cred ca trebuie sa dam asemenea stiri. Ce sa zic Marcele dar mai bine taceai. Trebiua sa ne spui ca ai luat legatura cu Cherrise Graham sa o intrebi ce face nu ca ai facut oferta sa vina la Arad. Poate vine pentru salarul minim pe economie pe care clubul nostru poate sa-l ofere.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button