CS INEU liga 3 arhivă

Popovici, la primul gol în Liga a 3-a: „Încerc demult astfel de execuții”





Ineul a câștigat partida cu Metalurgistul Cugir în urma unei reușite a lui Mădălin Popovici.  A fost primul gol în partidele oficiale pentru tânărul fundaș dreapta, venit după un șut frumos de la 17 metri ce l-a surprins la colțul scurt pe Lăncrăjan. „Sunt fericit că am reuşit să înscriu primul meu gol în Liga a 3-a şi mai ales că am câştigat astăzi. Am mai încercat astfel de execuții și întrecut, domnul antrenor mă lasă să bat loviturile libere de la distanță, deci pe undeva nu e chiar întâmplător acest gol. Mă bucur că mi-a reuşit și am învins o echipă foarte bună”, spune fotbalistul de 18 ani.

Produs sută la sută al Centrului de Copii și juniori al clubului din Țara Zărandului, fotbalistul originar din Groși, Popovici crede că Ineul a avut o comportare bună în returul Ligii a 3-a și are un viitor frumos în față. „Nimeni nu avea încredere în noi, dar am fost puternici. Sperăm să rămânem în această formulă şi anul viitor, căci vom facem și mai multe puncte şi vom termina și mai sus. Personal, cred că am progresat destul de mult în ultimii doi ani, dar asta nu era posibil dacă domnul antrenor nu avea încredere în mine încă de la vârsta de 16 ani”, a adăugat fundașul „alb-albaștrilor”.

În absența lui Mașniță (suspendat), ineuanii își puneau mari speranțe în atac în olandezul Jazzley. Acesta, însă, a fost stins pe teren, iar după meci avea să aflăm și motivul: „De trei zile țin post. E o perioadă în care noi, musulmanii, ne pregătim de Ramadan și trei zile de la ultima lună plină am avut restricții la alimentație”, a spus fotbalistul care are origini în Republica Aruba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button