CS INEU liga 3 arhivă

Lugojul, ultima deplasare pentru ineuani înainte de vacanță





Cum Federația Română de Fotbal grăbește lucrurile și în Liga a treia, Ineul are parte în această seară de ultimul meci pe teren străin din acest campionat. De la ora 18.00, zărăndanii întâlnesc formația ce i-a fâcut fericiâi pe poliști odată cu voctoria de la Ighiu. Lugojul este cea mai imprevizibilă formație a sezonului și de aceea, orice rezultate ste posibil și astăzi.

Față de disputa cu Metalurgistul Cugir, Sculici l-a recuperat pe Mașniță dar l-a pierdut pe Ciocan care este suspendat. V-a mai absenta Spătaru ( accidentat) dar Ineul poate alinia o echipă capabilă să repete performanța din tur când au făcut cel mai bun meci al turului de campionat, câștigând cu 3-1.

˝Întâlnim, în opinia mea,  una din cele mai bune echipe ale seriei, care însă a păcătuit prin inconstanța rezultatelor. Sperăm ca istoria să se repete și azi și să profităm de mica lor euforie după succesul de la Ighiu. Mai rămâne să găsim și noi motivația necesară pentru că și jucătorii noștri simt apropierea vacanței cu resursele fizice aproape terminate.˝ a declarat Cristian Sculici, antrenorul formației din Țara Zărandului.

Pușcaș – Popovici, Iaroș, Bier, Hulbăr – Zdrențan – Huțanu, Clej, Botaș, Talpaș – Mașniță ar putea fi echipa aliniată de ineuani în intermediara de azi.

Arbitrii: Mihai Damșa (Aiud) – Ioan Corb (Oradea), Radu Pascu (Oradea)

Observatori:  Cornel Corocan (Reșița), Adrian Baghiu (Reșița)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button