UTA Arad

Szabo, înainte de meciul sezonului pentru UTA: „Mi-e tot mai greu să-mi motivez jucătorii!”





UTA vrea în prima ligă, Braşovul vrea să încheie campionatul cu fruntea sus, să vedem ce o să iasă, sâmbătă, sub Tâmpa! Aritmetica spune că în cazul UTA câştigă la Braşov are asigurat cel puţin locul 2, cel care duce la baraj. Dacă utiştii înving şi Gaz Metan pierde la Mioveni, Aradul va avea din nou echipă în elită după opt ani!

Gazdele roş – albilor au pornit cu mari speranţe de promovare, însă tocmai UTA le-a retezat visele în prima etapă din play-off. Învinşi în Aradul Nou cu 3-1, braşovenii s-au consolat cu ratarea obiectivului. Ei s-au străduit să păstreze stacheta ridicată, însă s-au confruntat şi cu grave neajunsuri financiare. „Mi-a fost foarte greu să-i motivez pe jucători în ultimele etape, aceasta e marea noastră problemă. Eu aş dori să încheim acest campionat cu fruntea sus, dar ne confruntăm cu necazuri financiare. Recent Coman a ales să pleca la probe de joc în Cipru. Eu l-am înţeles şi pe el şi pe jucătorii care ne-au părăsit în ultima perioadă. Vor să meargă la mai bine, e logic. Clubul nostru are aceleaşi probleme care se cunosc, nu s-a rezolvat nimic, totul e o nebuloasă” ne-a spus Adrian Szabo, antrenorul principal al „stegarilor”. Ceilalți fotbaliști care au renunțat să mai joace în „galben-negru” în ultima lună de zile sunt fundașul Madeira (care, de altfel, era și accidentat) și atacantul Matei. Coman e mijlocaș central, acolo unde sâmbătă ar trebui să joace Pană și Munteanu. De asemenea, Poverlovici este accidentat.

„Într-adevăr într-o declaraţie am spus că FC Braşov va mai câştiga un meci în acest sezon. De atunci nu ne-am bucurat de victorie. Ca să mi se îndeplinească declaraţia ar trebuie să învingem pe UTA,  echipa de pe locul 2. Pot să spun un singur lucru, va fi un meci disputat. UTA are şanse de promovare, iar noi vrem să ieşim cu capul sus” a adăugat Szabo.

Un comentariu

  1. „Am început demersuri la Federația Română de Fotbal, la Registrul Asociațiilor de la Tribunal, și la Ministerul Tineretului și Sportului să trecem de la numele de „UTA Bătrâna Doamnă” la „Fotbal Club UTA Arad”. Pe scurt, „UTA”…iulie 2014…. mai știe cineva ce s-a intâmplat intre timp?

    0
    0
    1. Avem un avocat care se ocupa de problema asta. Avem sperante ca in cateva saptamani sa avem o rezolutie pozitiva privind schimbarea numelui si ulterior inregistrarii la frf. Din pacate procedurile de inregistrare la registrul asociatiilor la Min Justitiei s-au dovesit risipitoare de timp si energie.

      0
      0
  2. Domnule Szabo,las-o mai moale putin, nu vedeti ca jucatorii dumnevoastra nu au chef sa mai joace cu burtile goale neplatiti de luni de zile.Pt. ce sa isi rupa picioarele ,exemplu dat chir de Coman care a plecat ca nu mai avea rost sa mai ramana in meciul cu UTA. pt. ca nu avea de ce.Poate sa ii motiveze Gaz Metan Medias cu ceva banuti, altfel nu vad de ce s-ar chinui sa impiedice UTA.

    0
    0
    1. Pai ce ai vrea sa zica ca ne lasa sa ii batem?Hai sa fim seriosi nimeni nu poate declara asa ceva.Eu mizez pe faptul ca ardoarea este mare la jucatorii UTEI si ca suntem infratiti suporterii celor doua cluburi

      0
      0
  3. As ruga redactia sa imi confirme un aspect, daca se poate. Din cate stiu eu, Manea este suspendat pentru meciul de la Braşov. Asa este?

    0
    0
    1. In casetele tehnice de pe frf.ro Manea figureaza cu 3 galbene, cu Brasov acasa, la Baia Mare si cu Mioveni acasa…deci nu este suspendat…oricum informatia ar trebui verificata de cineva din cadrul clubului direct la federatie pentru a evita orice fel de surpriza…

      0
      0
  4. Sa fiu sincer, nu eram sigur si de aceea intrebasem in principal ca sa afle eventual si cei din club despre problema ridicata. Multumesc mult!

    0
    0
  5. Nel,sa vedem in ziua meciului cat de infratite sunt galeriile. Pai atunci de ce suna goarna toti fanii brasovului mobilizandu-se in nr. cat mai mare la meci. S-au trezit si ei acuma in meciul de adio sa bata UTA. Doar no fi nebuni la cap !!! Toate meciurile au au fost catastrofe si acum vor sa isi revina in ultima etapa !!! Sa vedem ce o sa iasa !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button