UTA Arad

UTA nu va mai fi depunctată în Liga 1, dar rămâne cu o penalitate de 50 de mii de lei





Conform așteptărilor, Comisia de Apel pentru Acordarea Licenței Cluburilor din cadrul Federației de Fotbal a admis apelul făcut de UTA privind neîndeplinirea în totalitate a criteriilor impuse de organismul condus de Viorel Duru. Nu e o victorie totală a arădenilor și asta pentru că penalitatea de 50 de mii de lei pentru neîndeplinirea cerințelor minime referitoare la sectorul juvenil, adică numărul insuficient de jucători crescuți în propria ogradă, se păstrează.

În schimb, conform informării primite pe adresa clubului, forul amintit anulează penalitatea de 70.000 de lei pentru neîndeplinirea cerințelor minime în ceea ce privește criteriile referitoare la personal (n.a. ar fi vorba despre un atestat ce-i lipsea lui Dorel Cura ca și angajat al departamentului responsabil cu securitatea), dar și deducerea a 3 (trei) puncte din clasamentul Ligii I ediția 2016-2017, în cazul criteriilor restanțelor financiare. În acest ultim caz, ar fi fost vorba despre un salar restant către Francisc Tisza, care – bineînțeles – a fost achitat.

Până una alta, vorbim despre o ipoteză în cazul promovării pe scena primului eșalon. Mâine, la finalul partidei de la Brașov, am putea vorbi mai aplicat dacă UTA câștigă, iar Gaz Metan pierde la Mioveni.

 









Un comentariu

    1. Da , datorita golaverajului , Gazul având 16-8 intre timp ce noi avem 15-12 datorita acelei înfrângeri cu mediesenii.

      0
      0
  1. Mai oameni buni, daca lui Feri Tisza ii intarziati salariul, omul nu are alta sursa de venituri, dar are ( la juniori, cel putin) contributie inestimabila,,..sinteti blamabili ! De necrezut !! De neacceptat !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button