UTA Arad

Vești proaste pentru UTA: Polgar rămâne acasă, cine joacă lângă Botiș în centrul defensivei la Brașov?





„Bătrâna Doamnă” nu poate alinia cel mai bun „unsprezece” în cel mai important meci al stagiunii fotbalistice. „Piesa” lipsă va fi – conform așteptărilor – Norbert Polgar. Fundașul dreapta are dureri la nivelul călcâiului, nu s-a antrenat toată săptămână și nu se va risca cu el sub Tâmpa. Arădeanul nici va face deplasarea și, astfel, poate respecta toate programările făcute în ziua nunții sale.

Cum Gligor este și el încă pe margine ca urmare a rupturii fibrilare suferite pe finalul partidei de la Arad cu Mediașul, prima opțiune ca fundaș central alături de Botiș (Manea va trece cel mai probabil pe dreapta în locul lui Polgar) ar trebui să fie Richard Filaret. Căpitanul UTA-ei l-a avut pe acesta din urmă alături în Liga 3-a, automatismele există, doar că și Filaret a reintrat numai de câteva zile în program normal după accidentarea la gleznă suferită la Baia Mare. Roland Nagy se mai gândește și la juniorul Tănase, care a evoluat bine timp de o jumătate de oră împotriva Mioveniului și foarte puțin la Dennis Lazăr și Bogdan Burlă.

Cert este că variantele defensive sunt reduse, dar această stare de fapt este și una asumată. „O să avem în lot în special fotbaliști cu profil ofensiv, luăm de la juniori tot ceea ce avem mai bun. Ne trebuie victorie la Brașov, trebuie să înscriem, dar, bineînțeles, nici să nu primim gol. Cu Mioveniul a fost primul meci din play-off în care adversarii nu au înscris în poarta noastră, ne propunem să închidem poarta și la Brașov. Sperăm să găsim cea mai bună formulă dacă va lipsi Polgar”, spunea, ieri, la conferința de presă ce precedă partida de sub Tâmpa Cristian Todea, unul dintre „secunzii” lui Nagy.

Fiindcă și Hlistei e scos din circuit în lot au intrat Darius Covaci, Cristian Costin și Adrian Petre. Toți trei au fost titulari în finala Cupei cu ACS Poli, ultimul reușind chiar o „dublă” în poarta „alb-violeților”.

Brașovenii îi așteaptă pe arădeni cu falimentul la ușă, dar cel puțin antrenorul echipei nu concepe să audă de un final de drum. „Nici nu concep ca meciul cu UTA să fie ultimul din istoria acestui club. Toată lumea ştie că FC Braşov este într-o situaţie dramatică, dar sfârşitul nu poate fi aici!”, spunea Adrian Szabo. Referitor la meciul cu UTA, Szabo a spus că în ciuda faptului că jucătorii nu au putut fi motivaţi în play-off, toţi îşi doresc o victorie în ultimul meci al sezonului. „Am spus după meciul cu Mediaşul că ne dorim măcar o victorie din meciurile cu Chindia şi UTA. Am pierdut la Tîrgovişte, astfel că pentru ca să se îndeplinească această dorinţă ar trebui să o învingem pe UTA. Pot să spun un singur lucru, va fi un meci disputat. UTA are şanse de promovare, iar noi vrem să ieşim cu capul sus”, a adăugat tehnicianul pentru monitorulexpres.ro.

Așadar, mâine, începând cu ora 11, pe stadionul „Tineretului”, UTA joacă pentru promovare sau cel puțin pentru un loc la barajul ce prelungește suspansul.

Formații probabile:

FC Brașov: Fl. Iacob – Vagner, Istrofor, M. Marin, Negotei – I. Manole Vl. Munteanu, S. Pană, Andor –  Buga, Rusu.

UTA: Miron – Manea, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil – Man, Curtuiuș.

Arbitri: Andrei Chivulete – Bogdan Gheorghe (ambii din București), Aurel Oniță (Constanța). Rezervă: Sergiu Anton (Bcurești). 

Observatori FRF: Cornel Sorescu (Pitești), Daniel Cioloboc (Târgu Mureș)

Partida poate fi urmărită pe Digi Sport 2 dar și în format livetext pe sportarad.ro.

Un comentariu

  1. Casa de piatra si insanatosire grabnica! sa joace barajul si sa promovam alaturi de acest baiat deosebit in liga 1@

    0
    0
  2. Am dat-o dracu, s-a gasit acuma brasovul sa isi dea viata pe teren in ultimul meci ca pana acuma parca se vaitau ca joaca de dorul leli ,la mila lui Szabo care se roaga de ei la fiecare meci sa joace fotbal cu buzunarele goale si acuma brusc, sa fie si ei corecti cu UTA. pt. ca le-a promispresedintele lor ca le va da o masa la restaurant asa ca de sfarsitde campionat si sa plece cu fruntea sus !!! Daca nu ii batem pe astia, nu ne ramane decat sa stam la mana baimarenilor. Sa speram ca nu se va intampla asta si UTA. va castiga la Brasov. SUCCES BAIETII !!!!

    0
    0
    1. Brașovul are o singură victorie din 9 meciuri,deci nu despre ei este vorba in ecuația asta.Dacă merităm să promovăm sau să jucăm barajul trebuie să câștigăm fără probleme meciul de mâine.

      0
      0
  3. Bai dar cand va aud ce debitati…ce ati vrea sa se dea la o parte ca vine UTA bd..sa stea capra sa o bage Curtuius si Man fara opozitie! Eu zic ca trebuie sa aratam ca meritam sa participam la baraj..daca nu putem bate aceasta echipa a Brasovului nu meritam mai mult decat liga b

    0
    0
      1. Nu poti sa accepti fara sa jignesti parerile altora.? Ca sa nu-ti aduc aminte de alta faza unde ai dat- o in bara fata de multi utisti. Hai UTA!!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button