Fotbal judetean

Radu George și Mihai Petcuț au o problemă comună: „Absența jucătorilor la antrenamente”





Derby-ul suferinței din ultima etapă a Ligii a IV-a Arad s-a extins și la nivelul celor aproximativ 80 de spectatori de la Mailat. Voința și Aqua Vest i-a făcut să sufere pe margine în urma jocului modest etalat, încheiat exact cum a început.

Scorul i-a salvat pe „alb-verzi”, care la un moment dat aveau mari emoții în această privință. „Locul 12 este cel mai rău de când sunt eu la Mailat. S-a ajuns aici pentru că nu avem concurenţă pe posturi, mulţi jucători lucrează şi nu vin la antrenamente.Nici acestea nu se mai efectuează în condiţii bune pentru că la <<13 Generali>> nu s-a mai putut intra. Peste toate, nu am avut nici şansă. Am condus Lipova cu 2-0, am pierdut cu 3-2. La 0-0 cu Crişul, în minutul 65, am ratat penalty. Mai făceam câteva puncte şi nu ajungeam în situaţie să depindem de ultimul meci. Oricum, scorul de azi (n.a. sâmbăta trecută) nu reflectă realitate de pe teren, dar eu eram mulţumit şi cu egalul”, a precizat Radu George la finalul confruntării cu Aqua Vest.

Remiza de la Mailat i-a ajutat pe „instalatori” să nu stea la mâna Zăbraniului, care – de altfel – a bătut Șimandul și a lăsat-o pe ultima poziție în clasament. De pe locul 13, Aqua Vest devine fanul numărul unul al celor de la Lunca Teuz Cermei, care, în cazul în care câștigă barajul de promovare, vor juca și la anul în primul eșalon județean. „Nu azi am pierdut un loc deasupra liniei. Am pierdut prea multe puncte în celelalte partide, de aceea am ajuns aici. Dar, în ciuda faptului căi nu ne antrenăm aproape deloc și venim direct la meciuri, eu zic că am făcut jocuri bune. Nebunia a apărut când s-a spus că nu retrogradează nimeni. Campionatul a fost relax, iar pe final s-a aflat că se retrogradează. Repet, e greu dacă nu te antrenezi. Marţi, la antrenament, eram doar eu. Dar, nu mă supăr, acesta e nivelul, aceasta e Liga a 4-a, iar relaţia mea cu Şofronea e una de prietenie. Îmi place bazinul, nu mai cheltui bani să merg la Herculane sau Ocna Sibiului. Eu nu am lipsit de la niciun antrenament…”, a spus Mihai Petcuț la finalul stagiunii marcate de ultimul fluier al partidei de la Mailat. „Normal că ne dorim ca echipa ce reprezintă Aradul la baraj să promoveze”, a confirmat tehnicianul Aqua Vestului, recunoscând că – oarecum – e la mâna Cermeiului și, poate, și al unor nou promovate ce nu-și pot permite să evolueze în Liga a 4-a.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button