Fotbal juniori

Juniorii C ai UTA-ei au pierdut orice șansă la finala pe țară după eșecul cu Ardealul





După 0-1 cu Interstar Sibiu a venit și al doilea eșec al „alb-roșiilor” la turneul de la Craiova. De această dată, diferența de scor a fost și mai mare în favoarea celor de la Ardealul Cluj.

Tabela s-a oprit la 5-1, punctul echipei arădene purtând semnătura lui Lazie. „Trebuie să recunoaștem că am întâlnit o echipă mult mai bună decât a noastră. Ne-au depășit la toate capitolele, în special la talie, nu sunt multe de zis după acest meci. S-a jucat mult pe contre, însă majoritatea plusurilor au fost de partea lor. Am avut și noi câteva situații bune, inclusiv la 0-0, dar rezultatul final ne scutește de alte comentarii. Regretul nostru rămâne puțin legat de partida de ieri, cu Sibiul, în care puteam mai mult, dar acum e tardiv. Rămâne să jucăm pentru palmares duminică, împotriva celor de la Craiova”,  ne-a mărturisit Sandu Gaica, antrenorul UTA-ei 2001, alături de Adelin Roșca.

Într-adevăr, ultimul meci al lui Zamfir et. comp. la Craiova, contra gazdelor, nu mai are nicio miză concretă. Ambele formații au pierdut în primele două zile, oltenii cu 3-2 și 3-1 în fața Ardealului și Sibiului. Acestea din urmă vor juca, în schimb, cu calificarea pe masă în finala de la Mogoșoaia, de marți.

Astăzi, contra Ardealului au evoluat: Zamfir – Spătar, Salca, Mohaci, Haloș – Dumitru (Hațegan), Lazie, Selegean (Olteanu), Duma (Milak) – Cornean (Tăședan), Costea (Corchiș).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button