Fotbal juniori

Juniorii Sântanei – eliminați la mustață de ISC Turzii; Popa: „Mulțumit de a doua repriză”





După 2-2 pe teren propriu, juniorii Unirii Sântanei au pierdut la limită în „fieful” celor de la Industria Sârmei Câmpia Turzii. A fost 4-3 pentru campioana Clujului, care, astfel, trece de faza interjudețeană.

Arădenii au făcut o primă repriză extrem de modestă, încheiată în dezvantaj: 1-4. În partea a doua, Sântana și-a revenit, a dat impresia că poate reveni pe tabelă și chiar a marcat pentru 4-4, dar arbitrul de centru le-a anulat reușita. „Din punctul meu de vedere, a fost gol valabil. S-a dat fault în atac, dar nici vorbă de așa ceva. În fine, sunt total nemulțumit de prima repriză. Am început partida de la 0-2, am luat goluri ca în curtea școlii, nepermis de ușor. Reușitele gazdelor ne-au turnat plumb în picioare și ne-am revenit doar după pauză. De abia atunci mi-am recunoscut echipa, băieții chiar au jucat bine, dar rezultatul ne-a fost nefavorabil. Păcat, am fost atât de aproape”, a spus Cosmin Popa.

Antrenorul Unirii a ținut să îi mulțumească conducerii clubului pentru efortul de a trimite echipa în județul Cluj cu o zi înaintea meciului, Bud et. comp. cazându-se la Pensiunea Maliv din Aiud. Matiș – Toader, Poghirc, Ani, Pașca – Vârciu, Marc, Josan, Balaban – Stanciu, Bud a fost „unsprezecele” aliniat de „roș-negrii” la Câmpia Turzii, iar golurile au purtat semnătura lui Stanciu (2) și Bud.









2 comentarii

  1. Am analizat împreună cu mai multe persoane implicate în fenomenul fotbalistic faza golului anulat echipei din Santana și a fost fault la portar și cartonaș galben jucătorului atacant de la echipa oaspete pentru atac prin imprudenta! Greșeala arbitrului a fost ca nu a acordat cartonaș galben jucătorului care a comis faultul!

    0
    0
  2. ..dar ce spuneti de faptul ca arbitrul a dat 4 cartonase rosii celor de la Santana si nu a oprit jocul?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button