Euro 2016

România – Elveția 1-1. Tricolorii sunt la mâna UEFA în speța suporterilor ruși





România și Elveția au terminat la egalitate în a doua partidă a grupei. ˝Tricolorii˝ au nevoie de o victorie în ultima partidă cu Albania pentru a promova în etapa următoare și asta doar dacă UEFA nu elimină Rusia pentru violențele suporterilor!

Selecționerul Anghel Iordănescu a făcut patru schimbări în echipă față de meciul cu Franța. Cu toate acestea, Elveția a preluat controlul jocului din debutul partidei și a împins echipa României în propria jumătate de teren, ratând primele ocazii prin Seferovic în două rânduri iar echipa noastră a replica prin Keșeru care a reluat cu capul o centrare, prinsă de portarul Sommer.

România a deschis scorul în minutul 18, din penalty, prin Bogdan Stancu, după ce arbitrul a fluerat fault în careu la Chipciu care a fost tras de tricou de Lichtsteiner.

Elveția a încercat să egaleze și a avut ocazii prin Schaer, Rodriguez, Lichtsteiner și Dzemaili dar România a intrat la cabine cu avantaj, Chipciu ratând o bună ocazie de desprindere, șutul său trecând cu puțin pe lângă poartă iar mingea trimisă de Săpunaru a șters transversala.

continuarea o puteți citi pe euro-fotbal.ro

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button